Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini cu crucişătorul Moscova în momentul în care explodează

VIDEO | Primele imagini cu crucişătorul Moscova în momentul în care explodeazăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Au apărut primele imagini cu momentul în care crucişătorul Moscova, nava amiral a flotei Rusiei din Marea Neagră, explodează.

Presa din Ucraina a anunţat o lovitură foarte importantă dată de armata ucraineană: scufundarea navei amiral a flotei ruse din Marea Neagră.

Ministerul Apărării din Rusia a recunoscut oficial că nava este foarte avariată, însă motivul ar fi un incendiu izbucnit la bord.

Primele imaginie cu explozia crucişătorului Moscova

Lansat la apă în 1979, iniţial sub denumirea de Slava, crucişătorul Moscova a fost modernizat în anul 2000, când a şi fost ”rebotezat”.

Tot în 2000 a devenit şi nava amiral a flotei Rusiei din Marea Neagră, când a înlocuit crucişătorul Admiral Golovko.

Acum, potrivit presei din Ucraina, crucişătorul Moscova a ajuns pe fundul Mării Negre, după ce a fost lovit de două rachete Neptun, de fabricaţie ucraineană.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU EXPLOZIA CRUCIŞĂTORULUI!

Ulterior, armamentul de pe navă a explodat şi a avariile produse au dus la scufundarea navei. Informaţia a fost confirmată de Vladislav Nazarov, purtătorul de cuvânt al comandamentului Sud, al forţelor armatei Ucrainei.

”Crucişătorul Moscova, nava amiral a Floreti Ruse din Marea Neagră, a fost lovit şi un incendiu puternic a izbucnit. Alte unităţi ale grupului de nave au încercat să ofere asistenţă, dar o furtună şi o explozie puternică de muniţie au răsturnat crucişătorul, care a început să se scufunde”, a anunţat Vladislav Nazarov.

Pe de altă parte, administraţia de la Kremlin a recunoscut că o explozie puternică a avariat grav crucişătorul Moscova, însă ruşii susţin că nu din cauză că ar fi fost atacat cu rachete, ci din cauza unui incendiu izbucnit la bordul navei.

Crucişătorul Moscova este aceeaşi navă care a fost înjurată de soldaţii ruşi pe de Insula Şerpilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: moscova 

viewscnt
Articole similare