Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratare uriaşă în Rapid - Farul! Aflat aproape pe linia porţii, Marko Dugandzic nu a reuşit să înscrie. Croatul s-a ”inspirat” de la Rivaldinho

VIDEO | Ratare uriaşă în Rapid - Farul! Aflat aproape pe linia porţii, Marko Dugandzic nu a reuşit să înscrie. Croatul s-a ”inspirat” de la Rivaldinho

Rapid

Comentarii

În a doua etapă a grupelor Cupei României, Rapid avea să primească vizita Farului Constanţa. Echipa pregătită de Gică Hagi a reuşit să intre la pauză în avantaj, datorită faptului că Marko Dugandzic a ratat o ocazie uriaşă înainte de deschiderea scorului.

Ratare uriaşă în Rapid - Farul! Aflat aproape pe linia porţii, Marko Dugandzic nu a reuşit să înscrie

Două dintre echipele aflate în fruntea Ligii 1, Rapid şi Farul, aveau să se întâlnească în a doua etapă a grupelor Cupei României, pe stadionul din Giuleşti.

Ambele formaţii au decis să trimită în teren mai mulţi jucători care nu au prins minute în ultimele meciuri, deşi Adi Mutu a ales să mizeze pe mai mulţi titulari decât Gică Hagi.

Iar, cu doar câteva minute rămase din prima repriză, echipa pregătită de ”Briliant” putea deschide scorul. O fază lucrată frumos l-a lăsat pe Dugandzic liber, aflat aproape pe linia porţii, dar acesta nu a putut marca.

Corinus s-a aruncat în faţa croatului şi a reuşit să îl deruteze, chiar dacă nu a atins deloc balonul, iar scorul a rămas 0-0.

În finalul reprize, ocazia lui Dugandzic s-a răzbunat, iar constănţenii au reuşit să marcheze primul gol al confruntării, prin Carlo Casap, de la punctul cu var.

Recent, Rivaldinho a ”reuşit” o ratare similară cu cea a atacantului de la Rapid.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare