Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | RB Leipzig - Bayern Munchen 1-1. Spectacol în primul meci din Bundesliga în 2023. Yann Sommer a debutat la bavarezi

VIDEO | RB Leipzig - Bayern Munchen 1-1. Spectacol în primul meci din Bundesliga în 2023. Yann Sommer a debutat la bavarezi

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga a debutat în 2023 pe Orange Sport, cu un duel de mare intensitate între ocupantele locurilor 1 şi 3 în acest moment, Bayern Munchen şi RB Leipzig.

VIDEO | RB Leipzig - Bayern Munchen 1-1. Spectacol în primul meci din Bundesliga în 2023

Bayern Munchen a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia RB Leipzig, în derby-ul etapei a 16-a din Bundesliga.

Primul meci din 2023 în campionatul Germaniei a început cu un minut de reculegere în memoria lui Pele, legenda fotbalului mondial care a decedat în luna decembrie a anului trecut.

Bavarezii au deschis scorul în prima repriză, când a înscris Eric Maxim Choupo-Moting. Era minutul 37 şi Bayern conducea cu 1-0. Gazdele au egalat în minutul 52, prin Marcel Halstenberg.

În ciuda mai multor ocazii de ambele părţi, rezultatul de egalitate s-a păstrat până la ultimul fluier al arbitrului.

În acest meci, RB Leipzig nu a putut conta pe cel mai important jucător din lot. Francezul Christopher Nkunku trece printr-o perioadă de coşmar şi este aşteptat să revină la antrenamente abia la sfârşitul lunii februarie.

În schimb, la Bayern a debutat Yann Sommer, adus pentru a-l înlocui pe Neuer.

Cu 35 de puncte, Bayern este lider în Bundesliga, la cinci puncte de echipa de pe locul secund, Freiburg. RB Leipzig este clasată pe locul al treilea, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: bundesligarb leipzig bayern munchen 

viewscnt
Articole similare