Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate La Liga. Barcelona, victorie cu un om în minus şi cu penalty ratat în faţa Valenciei. Criza se prelungeşte la Real Madrid

VIDEO | Rezumate La Liga. Barcelona, victorie cu un om în minus şi cu penalty ratat în faţa Valenciei. Criza se prelungeşte la Real Madrid

La Liga

Comentarii

FC Barcelona a câştigat dramatic duelul cu Valencia, Real Madrid a remizat ”alb” pe terenul lui Betis, la fel cum a făcut-o şi Bilbao, cu Rayo Vallecano.

Barcelona - Valencia 1-0

FC Barcelona a învins-o pe Valencia, scor 1-0, într-un meci din etapa a 24-a din La Liga.

Unicul gol al meciului de pe Camp Nou a fost marcat de brazilianul Raphinha, în minutul 15.

Barcelona a avut un penalty ratat, prin Ferran Torres, în minutul 55, iar din minutul 59 a jucat în zece, după ce Ronald Araujo a primit cartonaşul roşu.

Catalanii sunt lideri în campionat, cu 62 de puncte, urmată de Real Madrid, cu 52 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Betis - Real Madrid 0-0

Rivalii de la Real Madrid au terminat la egalitate, în deplasare, cu Betis Sevilla, scor 0-0, meciul din etapa a 24-a.

Madrilenii nu au reuşit să înscrie pe stadionul Benito Villamarin şi, cu 53 de puncte, rămân la 9 puncte distanţă de lider, FC Barcelona. Realul are opt puncte avans faţă de echipa de pe locul al treilea, Atletico Madrid.

Rayo - Bilbao 0-0

Într-un alt meci disputat duminică seara în etapa a 24-a din La Liga, Rayo Vallecano a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Athletic Bilbao.

Valladolid - Espanyol 2-1

Tot, duminică, Real Valladolid a dispus cu scorul de 2-1 de Espanyol Barcelona, prin golurile înscrise de Sanchez (25) şi Aguado (62). Pentru Espanyol a marcat Braithwaite (87).

Afla mai multe despre: barcelonareal madridla liga 

viewscnt
Articole similare