Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele serii din LaLiga: Real Madrid, primul pas greşit din acest sezon, ”thriller” cu opt goluri între Girona şi Sociedad

VIDEO | Rezumatele serii din LaLiga: Real Madrid, primul pas greşit din acest sezon, ”thriller” cu opt goluri între Girona şi Sociedad

Real Madrid

Comentarii

Revenire cu ghinion pentru Karim Benzema. Francezul a ratat un penalty, iar Realul a făcut primul pas greşit al sezonului.

Rezumatele serii din LaLiga

Real Madrid a făcut primul pas greşit în campionat, 1-1, cu Osasuna. Vincius a deschis scorul, dar Osasuna a revenit în meci imediat după pauză.

Bascii au rămas în 10 pe final, însă Benzema a ratat penalty-ul care i-ar fi adus victoria Realului. Trupa lui Ancelotti a coborât pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Barcelona, dar cu golaveraj mai prost.

Espanyol şi Valencia au oferit un festival de super goluri într-o singură repriză. Gabriel Paulista a marcat pentru echipa antrenată de Gattuso.

Joselu a replicat imediat. A găsit colţul lung şi a marcat al patrulea său gol în acest sezon. Gazdele au trecut în avantaj. Sergi Darder a prins un şut superb care l-a surprins pe Mamardashvili.

Valencia a smuls egalul cu o execuţie norocoasă a lui Comert la vinclu şi o gafă a portarului Alvaro Fernandez care a lăsat mingea crezînd că este aut.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare