Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele serii din Serie A: Răzvan Marin, integralist în duelul Empoli - Fiorentina, AC Milan, remiză cu Atalanta

VIDEO | Rezumatele serii din Serie A: Răzvan Marin, integralist în duelul Empoli - Fiorentina, AC Milan, remiză cu Atalanta

Serie A

Comentarii

Duminică, AC Milan a pierdut primele puncte ale sezonului, după ce a remizat cu Atalanta. Empoli a obţinut un egal important cu Fiorentina, în timp ce Napoli s-a distrat cu Monza.

Atalanta şi Milan şi-au împărţit punctele în derby-ul zilei din Italia. La Bergamo, gazdele au marcat primele prin Malinovsky. Bennacer a egalat cu un şut perfect şi Atalanta - Milan s-a încheiat 1 la 1.

Georgianul Kvaratskhelia face senzaţie la Napoli. A deschis scorul cu Monza cu un şut de zile mari. Nigergianul Osimhen a făcut 2 la 0, iar după pauză Kvaratskhelia a mai dat un gol.

Puştiul cumpărat cu 10 milioane de euro din campionatul Georgiei e golgheterul lui Napoli cu trei reuşite. S-a terminat 4 la 0, după lovitura de cap imparabilă a sud-coreeanului Kim.

Cu Răzvan Marin integralist, Empoli a scos o remiză cât o victorie cu Fiorentina. Empoli a jucat în zece ultima jumătate de oră. Luperto a văzut roşu direct. Cel mai şifonat a ieşit arbitrul Marchetti. S-a accidentat şi a fost înlocuit.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare