Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele serii din Serie A: Vlahovic, gol de senzaţie în Juventus - Spezia, Napoli nu a putut trece de Lecce

VIDEO | Rezumatele serii din Serie A: Vlahovic, gol de senzaţie în Juventus - Spezia, Napoli nu a putut trece de Lecce

Serie A

Comentarii

Rezumatele serrii din Serie A: remize în Empoli - Hellas Verona, Sampdoria - Lazio şi Napoli - Lecce, Juventus şi Udinese le-au învins pe Spezia şi Fiorentina.

Rezumatele serii din Serie A

Juventus a bifat o victorie mai grea decât o arată scorul pe teren propriu cu Spezia. Vlahovic a marcat a doua oară consecutiv din lovitură liberă după ce o făcuse şi împotriva Romei.

Szczesny a suferit o accidentare horror la gleznă şi a ieşit pe targă.

Torinezii au răsuflat uşuraţi după reuşita nou venitului Milik. Intrat în locul lui Vlahovic, polonezul a avut nevoie de doar 6 minute ca să puncteze.

Napoli are cel mai bun atac din Serie A, dar nu a reuşit să treacă pe teren propriu de Lecce. Colombo a ratat un penalty pentru Lecce. Meret a apărat şutul atacantului.

La urmpătoarea fază Elmas a deschis scorul pentru gazde. Patru minute a ţinut sărbătoarea napoletanilor. Colombo şi-a luat revanşa pentru ratarea de la penaty.

A prins un super şut care l-a lăsat fără răspuns pe Meret şi a adus al doilea punct pentru Lecce în acest sezon

Lazio a condus aproape tot meciul din deplasare cu Sampdoria. Immobile a înscris după o pasă excepţională a lui Milinkovic Savic.

Golgheterul ultimelor patru sezoane din Seria A putea face 2-0, dar mingea sa a lovit bara.

Romanii aveau să regrete în final: Gabbiadini a marcat primul gol al Sampdoriei în acest sezon şi a salvat punctul pentru genovezi.

Fiorentina a fost învinsă pentru prima dată în acest sezon. Trupa viola a pierdut la Udine. Beto a marcat unicul gol al meciului, în minutul 17.

Baldanzi a deschis scorul în Empoli - Verona. A fost prima reuşită din Serie A pentru puştiul de 19 ani. Empoli a primit gol la cinci minute după ce a intrat pe teren Răzvan Marin.

Şi Kallon a înscris în premieră în prima ligă, iar partida s-a încheiat 1 la 1.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare