Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, primele cuvinte după ce a debutat cu o înfrângere la FCSB: ”Sunt la cea mai mare echipă din România, cine nu ar vrea să joace aici?”

Andrea Compagno, primele cuvinte după ce a debutat cu o înfrângere la FCSB: ”Sunt la cea mai mare echipă din România, cine nu ar vrea să joace aici?”

FCSB

Comentarii

Miercuri seara, FCSB a suferit a doua înfrângere din campiona din acest sezon. În deplasarea cu Farul Constanţa, vicecampioana a fost răpusă cu scorul de 3-1. În urma partidei, Andrea Compagno a oferit o primă reacţie după debutul său în tricoul roş-abastru.

Proaspăt sosit la FCSB, Andrea Compagno (26 de ani) a reuşit să marcheze la debutul în tricoul vicecampioanei, însă nu a putut să îşi prevină noua echipă din a fi învinsă de Farul.

Echipa pregătită de Gică Hagi s-a impus cu 3-1 fără prea mari bătăi de cap, în urma unui joc care l-a făcut pe Basarab Panduru să îi desfiinţeze pe Tamm şi Dawa.

Dacă noul atacant şi-a făcut treaba pentru FCSB, restul echipei nu s-a putut ridica la nivelul său, iar vicecampioana rămâne cu şapte puncte după şapte etape.

În urma partidei, Andrea Compagno a oferit o primă reacţie după debutul la FCSB şi a recunoscut că, în ciuda golului, nu este fericit, întrucât echipa sa a pierdut.

Italianul a afirmat că nu îl interesează ce s-a întâmplat cu predecesorii săi, Keşeru, Vukusic sau Buş fiind daţi afară după ce l-au dezamăgit pe patron, şi a punctat că este concentrat exlcusiv pe care are de făcut în teren.

Andrea Compagno, primele cuvinte după ce a debutat cu o înfrângere la FCSB

Preferam să nu marchez, dar echipa mea să ia puncte. Din păcate nu a fost aşa, dar de mâine vom lucra şi sunt sigur că echipa va urca în clasament şi se va lupta la tuitlu.

M-am gândit că după golul de 2-1 revenim, dar din păcate am luat 3-1 şi acolo s-a terminat. Rezultatul zice că ei au fost mai buni, dar vedem la sfârşitul anului unde suntem.

Nu ştiu ce s-a întâmplat înainte să vin, cred că a fost greu cu meciuri din trei în trei zile, dar acum am venit şi vedem de acum încolo.

Aceasta e cea mai mare echipă din România.  Cine nu vrea să joace aici?

Nu sunt fericit, sunt jucător de echipă, sunt fericit dacă sunt decisiv pentru echipă, acum am pierdut, nimeni nu a fost decisiv.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu atacanţii care au fost aici, mă gândesc ce am de făcut pe teren şi, dacă dau 100% pe teren, nu mai trebuie să mă gândesc la alte lucruri”, a declarat Andrea Compagno.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare