Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, încântat de anunţul lui Gabi Tamaş: ”Ne gândim şi la el”. Ce a declarat după CFR Cluj - Voluntari 4-0: Ştiţi cum sunt eu”

Dan Petrescu, încântat de anunţul lui Gabi Tamaş: ”Ne gândim şi la el”. Ce a declarat după CFR Cluj - Voluntari 4-0: Ştiţi cum sunt eu”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a tras concluziile după victoria categorică obţinută de CFR Cluj în faţa celor de la FC Voluntari şi a oferit detalii despre ultimele veşti din lotul campioanei.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul disputat pe teren propriu, miercuri, în compania formaţiei FC Voluntari. Partida a contat pentru etapa a opta din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, prin Petrila, care a executat magnific o lovitură liberă.

În minutele de prelungiri ale primei reprize, Aliji a fost eliminat cu roşu direct pentru o lovitură aplicată lui Deac.

Jefte Betancor a majorat scorul în minutul 53. Mistrati ('80) şi Yeboah ('88) au completat scorul de pe tabelă.

A dat 4, a primit 0. Dan Petrescu: ”Ratăm că nu eram serioşi”

La finalul meciului, Dan Petrescu a fost fericit pentru victoria la scor obţinută de echipa sa, dar nu a fost mulţumit de ratările avute de oamenii să de atac.

Antrenorul campioanei a afirmat că va mai veni încă un fundaş central şi a vorbit şi despre un posibil interes manifestat pentru Gabi Tamaş, care a ameninţat cu plecarea de la Petrolul Ploieşti.

”Nu e bine, pentru că e prima oară când avem cele mai multe goluri marcate şi nu suntem pe primul loc. În acest campionat am primit multe goluri şi de aceea suntem unde suntem.

Repriza a doua nu am început bine, dar a venit golul şi a fost bine. La 3-0 eram supărat pentru că ratam şi nu eram serioşi. Am marcat golul doi şi după ne-am descătuşat. Atacanţii au ratat nişte ocazii...

Ştiţi cum sunt eu, nu-mi place să primesc goluri. Sunt mulţumit de victorie, pentru că am luat puncte. Trebuie să facem puncte şi în Europa, dar să rămânem sus şi în campionat.

Dacă pleacă cineva? E posibil să pierdem jucători, pentru că dacă sunt oferte şi clubul e mulţumit oricine poate pleca. Nu îmi doresc, dar dacă e mai bine pentru club şi pentru cariera jucătorilor, atunci asta este.

Un fundaş central 100% vine, e obligatoriu, aţi văzut că am suferit şi azi. N-ar fi rău nici Tamaş, dacă pleacă de la Petrolul. Ne gândim şi la el”, a declarat Petrescu, după meci.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare