Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Românii fac legea în Turcia! Deian Sorescu şi Denis Drăguş au înscris în poarta unei echipe de top a campionatului

VIDEO | Românii fac legea în Turcia! Deian Sorescu şi Denis Drăguş au înscris în poarta unei echipe de top a campionatului

Stranieri

Comentarii

Trabzonspor s-a impus cu scorul de 4-2 într-un meci al etapei a 34-a din Super Lig, campionatul Turciei, partidă în care Denis Drăguş şi Deian Sorescu au marcat câte un gol.

Doi dintre jucătorii din planurile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, Deian Sorescu şi Denis Drăguş au fost instrumentali în meciul celor de la Gaziantep de pe terenul celor de la Trabzonspor, o echipă de top din Turcia.

Trabzonspor se află pe locul trei în clasamentul din Super Lig şi speră să-şi menţină clasarea care o va duce în grupele UEFA Europa League. În celălalt capăt al clasamentului, Gaziantep se luptă pentru a evita retrogradarea în liga secundă. Cu Marius Şumudică plecat şi înlocuit cu fostul mijlocaş al celor de la Galatasaray, Selcuk Inan, Gaziantep a scăpat pentru moment din "zona roşie".

Deian Sorescu a înscris golul de 1-0, în minutul 12, din pasa lui M'Bakata. Drăguş a majorat avantajul echipei sale cu o execuţie de clasă, chiar din pasa lui Deian Sorescu. Cu patru jucători români în teren, Gaziantep a avut parte de o repriză perfectă împotriva echipei de pe locul trei din clasamentul campionatului din Turcia. Alexandru Maxim şi Florin Niţă au început partida de pe Papara Park drept titulari.

Trabzonspor s-a "trezit" în repriza secundă şi nu a avut milă de jucătorii lui Selcuk Inan, 4-2 a fost scorul final al partidei, după un hat-trick al lui Paul Onuachu şi un gol înscris de Enis Bardhi.

VIDEO | Golul superb înscris de Denis Drăguş

 

 

Afla mai multe despre: denis dragusdeian sorescugazianteptrabzonsporturciasuper lig 

viewscnt
Articole similare