Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ronaldo Deaconu abia a venit şi a intrat în graţii. Gică Hagi îşi ”scoate şapca” în faţa ”eroului” său: ”A făcut doar o săptămână antrenament cu noi”

VIDEO | Ronaldo Deaconu abia a venit şi a intrat în graţii. Gică Hagi îşi ”scoate şapca” în faţa ”eroului” său: ”A făcut doar o săptămână antrenament cu noi”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a tras concluziile după victoria celor de la Farul Constanţa în faţa lui FCU Craiova şi a vorbit despre eroul partidei, Ronaldo Deaconu (26 de ani).

Farul Constanţa a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova, scor 1-0, în etapa a 23-a din Superliga României. A fost a doua victorie din două pentru Gică Hagi în 2024.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar Ronaldo Deaconu a deschis scorul  în minutul 9, cu un şut de la marginea careului.

Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (43) sau Rivaldinho (61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0.

Partida a avut şi o fază controversată de arbitraj. Craiovenii au cerut un penalty în minutul 76, dar jocul a fost lăsat să continue.

Hagi, entuziasmat de noua sa achiziţie: ”Are creativitate”

La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre mai multe aspecte ale partidei de la Ovidiu, dar l-a felicitat şi pe Ronaldo Deaconu, cel care a adus victoria ”marinarilor” cu primul său gol de la transfer.

De asemenea, ”Regele” a comentat şi pe seama tranzacţiei pe care a făcut-o cu Marian Aioani. Portarul campioanei a fost cedat la Rapid în această pauză de iarnă.

”Îl ştiam foarte bine pe Ronaldo Deaconu. A fost la noi în academie, a fost apreciat. Ştiam că are calităţi bune cu mingea. Acum s-a pus la punct, e disponibil să muncească.

E un mijlocaş ofensiv care are şi creativitate, picioare bune. Trebuie să crească în rezistenţă. A făcut doar o săptămână antrenament cu noi. A dus 70 de minute.

(n.r. transferul lui Aioani la Rapid) Şi eu voiam mai mulţi bani, dar piaţa dictează. Noi ne bucurăm că tot ce am zis despre el s-a întâmplat. Am ajuns campioni cu el! Să se ducă mai sus, iar bonusul rămas să vină la noi, să ne mai aducă un leu”, a declarat Hagi, după meci.

În urma acestei victorii, Farul Constanţa a urcat pe locul 4, cu 36 de puncte, şi va rămâne pe loc de play-off şi după etapa a 23-a indiferent de rezultatele din celelalte meciuri.

Afla mai multe despre: farulgica hagironaldo deaconusuperligamarian aioani 

viewscnt
Articole similare