Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal după FC Voluntari - Universitatea Craiova! Autocarul oltenilor, motivul incredibil care a aprins cele două tabere

VIDEO | Scandal după FC Voluntari - Universitatea Craiova! Autocarul oltenilor, motivul incredibil care a aprins cele două tabere

Superliga

Comentarii

Un conflict în zona vestiarelor a izbucnit la finalul meciului dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova.

Incidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului că, unul dintre oficialii ilfovenilor le-ar fi reproşat celor de la Universitatea Craiova că autocarul oaspeţilor este parcat chiar în dreptul ieşirii de la vestiare. Lucrurile au degenerat, dar Florin Cernat a calmat spiritele.

VIDEO cu incidentele de finalul meciului Voluntari 0-0 Universitatea Craiova

Vadim Raţă a izbucnit la adresa arbitrajului: ”Nu am vrut să mai discut cu centralul, pentru că aveam galben”

Jucătorul celor de la Voluntari şi-a arătat nemulţumirea faţă de arbitraj şi la finalul meciului, considerând că echipa gazdă a fost dezavantajată.

”Sunt supărat, am meritat mult mai mult. Am avut câteva ocazii, am avut şi o fază la care nu înţeleg care e diferenţa dintre mine şi Mitriţă. Pentru mine e penalty clar. Arbitrii au zis că nu a fost contact. Screciu mi-a zis ’eu las piciorul şi tu te loveşti de mine’. Contact a existat.

Care e diferenţa dintre faza mea şi a lui Mitriţă? Cu Farul am avut penalty clar, dar, la fel, nu am primit nimic. Acelaşi arbitru, nu înţeleg care e chestia.

Nu am vrut să mai discut cu centralul, pentru că aveam galben şi data trecută, cu Farul, am mers la el să îl întreb de ce nu se uită la VAR şi de ce nu a dat penalty şi mi-a dat direct galben. Să mă duc acum şi să iau al doilea galben nu era ok, am zis mai bine să... Eram nervos, dar asta e.

Chiar nu înţeleg fazele astea, muncim pe teren, ne lăsăm sănătatea pentru familiile noastre, pentru copiii noştri, să câştigăm un ban, am avut o primă bună pentru meciul ăsta. Puteam să iau banii şi să îi duc acasă la copiii şi la soţia mea, dar nimic”, a declarat Raţă, după meci.

Astfel, în urma acestui rezultat, FC Voluntari se află pe poziţia a 12-a, cu 12 puncte.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovafc voluntarisuperligă 

viewscnt
Articole similare