Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Situaţie halucinantă în meciul CFR - Rapid! Giuleştenii şi-au folosit toate pauzele pentru schimbări încă din prima repriză

VIDEO | Situaţie halucinantă în meciul CFR - Rapid! Giuleştenii şi-au folosit toate pauzele pentru schimbări încă din prima repriză

Rapid

Comentarii

Rapid a fost lovit de un ghinion incredibil la debutul său în noul sezon. Pe lângă faptul că giuleştenii au fost nevoiţi să înfrunte campioana, în deplasare, până la pauză îşi folosiseră toate pauzele pentru schimbări, din pricina a trei accidentări.

Situaţie halucinantă în meciul CFR - Rapid

Capul de afiş din prima etapă a Superligii oferea un duel foarte interesant, între campioana României şi una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului nostru.

Rapid avea să facă vizita la Cluj pentru a o înfrunta pe CFR, iar giuleştenii sperau că puteau profita de forma modestă a campioanei din ultimele partide.

Însă, planurile lui Adi Mutu au fost date peste cap încă din prima repriză: înainte de pauză, ”Briliantul” a fost nevoit să folosească toate momentele de întrerupere permise.

În minutul 11, Jakub Vojtus s-a accidentat şi a fost înlocuit de Romario Moise. Apoi, în minutul 31, Claudiu Belu-Iordache a avut nevoie la rândul său de schimbare şi i-a lăsat locul lui Florin Ştefan.

Apoi, în minutul 38, picătura care a umplut paharul pentru giuleşteni a fost accidentarea lui Moise, care de abia intrase în locul lui Vojtus, acesta fiind înlocuit de Alex Ioniţă.

Aşadar, deşi mai dispunea de două schimbări, Mutu le mai putea efectua doar la pauză, întrucât îşi folosise toate momentele de întrerupere, nemaiputând să ”arunce” alţi jucători pe teren pe parcursul reprizei secunde.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare