Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”SIUUU” nu este pentru toţi! A marcat, a celebrat în stilul Cristiano Ronaldo, dar s-a accidentat şi a fost scos pe targă

VIDEO | ”SIUUU” nu este pentru toţi! A marcat, a celebrat în stilul Cristiano Ronaldo, dar s-a accidentat şi a fost scos pe targă

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Un fotbalist a avut un ghinion curat. După ce a marcat un gol, a încercat să se bucure în stilul lui Cristiano Ronaldo, dar a ieşit accidentat, fiind scos pe targă.

Toată scena a avut loc la un meci de fotbal din campionatul U17 din Vietnam.

După 60 de minute de joc, echipa oaspete avea 3-0 pe tabelă, dar a fost tot la conducerea partidei.

Astfel, tot ea a fost cea care a marcat din nou, în minutul 61, după o combinaţie ideală între jucătorii din atac.

Cel care a marcat a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Lăsat cu aproape toată poarta în faţă, a avut nevoie doar să introducă facil mingea în plasa porţii adverse. Zis şi făcut.

VIDEO | Dovada că ”SIUUU” nu este pentru toţi! A marcat, a celebrat precum idolul său, dar s-a ”rupt” şi a fost scos pe targă

Doar că după ce a marcat, poate cel mai uşor gol din cariera sa până în momentul de faţă, a urmat dezastrul.

A sărbătorit reuşita cu un ”SIUUU”, celebrare împrumutată de la Cristiano Ronaldo, probabil, idolul său, dar a avut ghinion.

Chiar în momentul respectiv, a acuzat nişte probleme musculare şi a fost nevoit să fie scos de pe teren cu targa. Prin urmare, nu a mai putut continua partida.

Cristiano Ronaldo a dus această celebrare a golului la rang de artă, iar faza petrecută la meciul din Vietnam arată că nu e chiar pentru oricine se nimereşte.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldosiuuu 

viewscnt
Articole similare