You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă în vestiarul CFR-ului. Jucătorul care l-a uimit pe Dan Petrescu: "E cea mai bună achiziţie"

VIDEO | Surpriză uriaşă în vestiarul CFR-ului. Jucătorul care l-a uimit pe Dan Petrescu: "E cea mai bună achiziţie"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj n-are dreptul să transfere jucători în această iarnă, după o decizie luată de FRF, însă Dan Petrescu nu-şi face griji. Oficialii campioanei României au atacat deja decizia federalilor şi aşteaptă un răspuns pozitiv de la TAS.

"Îmi doresc să am deschisă această portiţă, să facem şi noi transferuri, dar avem un lot numeros, valoros. Deşi Culio a plecat şi este o pierdere incredibilă, avem un lot foarte bun. Deşi ar fi un an această interdicţie, eu zic că ne descurcăm cu jucătorii pe care îi avem. Suntem pregătiţi şi pentru a transfera, acum sper să şi reuşim" , a declarat Dan Petrescu.

George Ţucudean a revenit şi el la antrenamente, după ce a fost ţinut departe de teren de problemele pe care le-a avut la inimă în ultimele cinci luni. La jumătatea lunii august, anul trecut, atacantul a evoluat ultima dată în tricoul CFR-ului, cinci minute, în remiza de la Sepsi, scor 1-1.

"Eu zic că asta este cea mai importantă achiziţie a CFR-ului în această iarnă. El este un jucător foarte important, deşi nu a jucat de mult timp şi nu s-a antrenat. Arată bine fizic, este un jucător de calitate, care, cu o execuţie, poate să câştige orice meci de fotbal" , a continuat Petrescu.

Clujenii vor efectua în această iarnă, în perioada 11-25 ianuarie, un stagiu de pregătire în Spania, la Oliva Nova, cantonament în care vor disputa cinci meciuri amicale.

Echipa lui Dan Petrescu are programat primul meci oficial din acest an la 2 februarie, de la ora 20.00, cu FCSB.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare