Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tătăruşanu, ”mitraliat” cu goluri în Arabia Saudită! Echipa românului a fost umilită în ultimul meci de campionat

VIDEO | Tătăruşanu, ”mitraliat” cu goluri în Arabia Saudită! Echipa românului a fost umilită în ultimul meci de campionat
Comentarii

Abha a fost învinsă categoric de Al Wehda, în deplasare, scor 0-4. La echipa oaspete, Ciprian Tătăruşanu a fost integralist.

Al Wehda a început ca din tun meciul, iar Craig Goodwin a deschis scorul după doar opt minute de joc, la o fază la care portarul român a avut în prima fază o intervenţie bună. Gazdele şi-au dublat avantajul în minutul 24 prin sauditul Al Hafith, care a reluat cu capul imparabil după o lovitură de colţ. Abha nu şi-a revenit, iar Al Wehda s-a desprins decisiv în minutul 65, graţie unui şut din afara careului, la care Tătăruşanu nu a reuşit să se opună.

Odion Ighalo, fostul atacant al lui Manchester United, a închis tablea cu două minute înainte de final. Deşi a încasat patru goluri, Tătăruşanu a fost desemnat cel mai bun om al celor de la Abha şi a primit nota 7,5 din partea SofaScore.

Abha a ajuns la trei înfrângeri consecutive şi se alfă pe locul 13 în Arabia Saudită, după şapte meciuri.

VIDEO cu rezumatul meciului Al Wehda 4-0 Abha

 

Afla mai multe despre: tătăruşanuabhaarabia saudită 

viewscnt
Articole similare