Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Astra 1-2. Ardelenii au ratat oportunitatea de a urca înapoi pe locul 2

VIDEO | U Cluj - Astra 1-2. Ardelenii au ratat oportunitatea de a urca înapoi pe locul 2

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a XV-a Ligii 2.

Au marcat: Gugu '36 / Claudiu Dragu '13, Şerban '71 (p). Şerban (Astra) a ratat un penalty, în minutul 32. În urma acestui rezultat, U Cluj ocupă locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, după Petrolul, 39 de puncte, şi FC Hermannstadt, 34 de puncte. Pe locuri de play-off se mai află Concordia Chiajna (4), 31 de puncte, FC Buzău, 28 de puncte, şi CSA Steaua, 25 de puncte.

Penalizată cu 14 puncte, Astra a urcat de pe locul 19, penultimul, pe 18, cu cinci puncte.

LIVE VIDEO | U Cluj - Astra 1-1 (Gugu) // (Dragu - 14, Şerban -71)


Min 90. Final de meci!

Min 71. GOOOOOOOL ASTRA! Şerban marchează de acestă dată de la 11 metri!

Min 46. A început repriza secundă!

Min. 45. Final de primă repriză!

Min 36. GOOOOOOOOL U Cluj! Gugu a trimis mingea cu capul în poartă!

Min 32. Ratare imensă Astra! Şerban nu a nimerit poarta de la 11 metri!

Min 14. GOOOOOOOL Astra Giurgiu! Dragu a deschis scorul!

Min. 1 A început meciul. 


U Cluj va primi vizita codaşei Ligii 2 în a 15-a etapă a campionatului. Astra nu a fost printre cele mai slabe echipe din al doilea eşalon în actuala stagiune, însă depunctarea severă i-a afectat grav pe giurgiuveni.

Echipa patronată de Ioan Niculae a început sezon cu -14 puncte, iar acum are două, la fel ca Dacia Unirea Brăila, codaşa Ligii 2, deşi ar trebui să aibă 16.

Acele 16 puncte ar clasa-o pe poziţia a 16-a, tot în zona periculoasă, dar mult peste nivelul la care se află acum. Dacă lucrurile rămân astfel, Astra va fi victimă sigură în faţa retrogradării la finalul stagiunii.

De cealaltă parte, U Cluj are şansa de a se apropia de fruntea clasamentului, după ce Petrolul a pierdut împotriva lui Hermannstadt, scor 1-0.

Sibienii s-au apropiat la cinci puncte de liderul Ligii 2, iar U Cluj s-ar putea apropia la trei puncte cu o victorie împotriva Astrei.

În proximitatea podiumului se află şi Chiajna, care se află la opt puncte în urma Petrolului, dar, cu câteva rezultate pozitive pentru echipa lui Claudiu Niculescu în play-off, lupta la titlu s-ar putea da în patru.

Afla mai multe despre: u cluj astra 

viewscnt
Articole similare