Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viral! Ce a făcut Messi imediat după lovitura care a adus Cupa Mondială Argentinei! A atras toate privirile

VIDEO | Viral! Ce a făcut Messi imediat după lovitura care a adus Cupa Mondială Argentinei! A atras toate privirile

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina a câştigat Cupa Mondială după cea mai frumoasă finală din istorie, 4-3 cu Franţa, după loviturile de departajare. Leo Messi a atras toate privirile şi a devenit viral cu gestul făcut imediat după ultima lovitură de departajare, care a adus Cupa Mondiala "Pumelor".

Leo Messi a fost decisiv şi în finala Cupei Mondiale din Qatar, aşa cum a fost în toate meciurile din fazele finale ale turneului. A marcat şi a făcut jocul pentru colegi, iar gestul său de imediat după finalul partidei a atras toate privirile, în momentele de bucurie ale jucătorilor sud-americani.

VIDEO | Viral! Ce a făcut Messi imediat după lovitura care a adus Cupa Mondială Argentinei! A atras toate privirile

Suspansul a fost total în finala Cupei Mondiale din Qatar, câştigată de Argentina la loviturile de departajare, 4-3 cu Franţa. Desfăşurarea partidei a fost una total nebună. Argentina a avut 2-0, apoi s-a văzut egalată în două minute, Messi a dat din nou lovitura în prelungiri, dar Mbappe şi-a completat hat-trick-ul în ultimul minut al extra-timpului şi a "împins" partida la loviturile de departajare.

Presiunea imednsă şi-a spus cuvântul. La ultimul penalty, transformat de Gonzalo Montiel, cel care a adus Cupa Mondială sud-americanilor, Messi a atras toate privirile cu gestul său. Imediat după ce mingea a intrat în poartă, Messi s-a culcat pe genunchi, un gest de elibirare totală.

Apoi, în timp tot stadionul şi toată planeta l-a privit prin intermediul TV-ului şi a reţelelor sociale, Messi fost înconjurat şi îmbrăţişat de colegi. S-a declanşat bucuria în tabăra argentinienilor, care au câştigat primul titlul mondial din 1986 încoace, când  Diego Maradona - la fel ca Messi - şi-a condus echipa către triumf.

Imaginile cu Messi şi colegii săi bucurându-se au devenit imediat virale. Doar pe Twitter, video-ul cu bucuria "Pumelor" a strâns 1,9 milioane de vizualizări.

Afla mai multe despre: leo messimessi cupa mondialamessi viral cupa mondialacupa mondialamessi cupa mondiala argnentinacupa mondiala messimessi campion mondial 

viewscnt
Articole similare