Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi de coşmar pentru românii din Italia. Eşecuri pentru Chiricheş, Radu şi Marin la debutul noului sezon de Serie A. Golgheterul Immobile a salvat-o pe Lazio

VIDEO | Zi de coşmar pentru românii din Italia. Eşecuri pentru Chiricheş, Radu şi Marin la debutul noului sezon de Serie A. Golgheterul Immobile a salvat-o pe Lazio

Serie A

Comentarii

Jucătorii români din Serie A au avut o zi de coşmar la debutul noului sezon.

Rezumatele zilei din Serie A

Rând pe rând, Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu, alături de Răzvan Marin au pierdut cu echipele la care sunt legitimaţi, în timp ce golgheterul Ciro Immobile a salvat-o pe Lazio, unde se află Ştefan Radu.

Fiorentina - Cremonese 3-2

La primul meci ca titular pentru Cremonese, Ionuţ Radu şi-a îngropat echipa. În deplasarea de la Firenze, goalkeeperul român şi-a dat autogol la ultima fază a meciului şi i-a lăsat punctele Fiorentinei. Până atunci, Radu a avut 2 parade de excepţie, dar a şi primit 2 goluri.

În primele 45 de minute s-a marcat de trei ori. Chiricheş a jucat doar în prima repriză şi nu i-a putut opri pe Bonaventura şi pe fostul galactic Luka Jovic, în timp ce Okereke a dat gol pentru oaspeţi.

Rămasă în ”zece” la pauză, Cremonese a avut puterea de a egala, dar a plecat cu mâna goală după eroarea portarului român.

Salernitana - AS Roma 0-1

Roma lui Mourinho are trei puncte după prima etapă. Bryan Cristante a marcat singurul gol al partidei Salernitana - AS Roma. La debutul pentru romani, Dybala s-a făcut remarcat doar cu bara din finalul primei reprize ('44).

Lazio - Bologna 2-1

Radu Ştefan a văzut de pe bancă începutul dezastruos de sezon al lui Lazio. Portarul adus în aceată vară, Luis Maximiano, a fost eliminat după doar 5 minute.

La pauză a fost 1-0 pentru Bologna, după ce atacantul dorit de Manchester United, Arnautovic, a deschis scorul din penalty. La pauză s-a intrat egal, dar la număr de jucători. Soumaro a fost eliminat şi el.

Lazio a egalat cu ajutor la jumătatea primei reprize. De Silvestro si-a dat autogol.

Golgheterul Immobile şi-a început recitalul şi în acest sezon. A marcat în minutul 79 şi a adus prima victorie a echipei lui Sarri în acest sezon.

Spezia - Empoli 1-0

Nici lui Răzvan Marin nu i-a mers bine în prima etapă. A fost integralist în deplasarea pe care Empoli a pierdut-o la Spezia. Nzola a dat singurul gol al meciului.

Afla mai multe despre: serie astranieri 

viewscnt
Articole similare