Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitor incert pentru un jucător cu nume de la Rapid. Diverse motive l-au făcut să îşi reconsidere planurile | EXCLUSIV

Viitor incert pentru un jucător cu nume de la Rapid. Diverse motive l-au făcut să îşi reconsidere planurile | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid este un club cu o stare de spirit specială. De aceea, un jucător important, cu o vârstă înaintată şi cu probleme medicale în peioada recentă, a avut în gând retragerea, dar şi-a schimbat planurile odată cu începutul noului sezon, care a creat o întreagă emulaţie în jurul clubului giuleştean.

Viitor incert pentru un jucător cu nume de la Rapid. Problemele cu accidentările l-au făcut să îşi dezvăluie planurile | EXCLUSIV

Junior Morais a avut parte de un start dificil de sezon. A acuzat probleme medicale şi a fost mutat din banda stângă în partea dreaptă a defensivei, acolo unde s-a descurcat acceptabil.

În primele trei etape, Rapid, beneficiind şi de aportul fundaşului brazilian, a reuşit două victorii importante cu doi adversari de top din Superligă, 2-0 cu FCSB şi 1-0 cu Universitatea Craiova, dar şi un eşec la limită cu campioana CFR Cluj.

Junior Morais a vorbit despre cele trei runde scurse până acum în campionat, interval în care Rapid a acumulat şase puncte.

”Da, sunt bine, m-am pregătit bine pentru noul sezon şi pot să alerg. Până acum echipa a făcut trei meciuri foarte bune şi mă bucur că pot să alerg aşa.

E bine că mă pregătesc bine. E sezon nou, am încredere în staff, echipă şi cred că va fi un an foarte bun. 

Îmi place fotbalul şi mă bucur foarte mult în fiecare zi că vin la antrenament şi când ajung la meci încerc să dau totul. 

(n.r. despre postul de fundaş dreapta) Nu e greu aşa, e pe partea cealaltă, până acum m-am descurcat foarte bine. Mister mi-a cerut să joc acolo şi mă bucur că pot să ajut echipa pe orice parte de teren.

(n.r. că a jucat accidentat) A fost un pic de ruptură, dar uşor, uşor trece. Bine că am putut să ajut echipa”, a declarat Morais, pentru Orange Sport.

De asemenea, Junior Morais a prefaţat şi meciul dintre Rapid şi FC Argeş, care va avea loc astăzi, de la ora 21:45, în direct pe Orange Sport 1.

”Cu siguranţă va fi un meci foarte greu, cum au fost şi astea trei etape, dar jucăm acasă şi încercăm să dăm tot pe teren, să ieşim cu un rezultat pozitiv.

E o echipă foarte bună, trebuie să avem acea concrentrare pentru meci”, a adăugat fundaşul Rapidului.

La începutul anului, Morais voia să se retragă din fotbalul profesionist şi să meargă la fotbal pe plajă sau la futsal, dar s-a răzgândit. Acesta a explicat ce are de gând pe viitor.

”Da, m-am răzgândit şi cred că am făcut foarte bine să nu mă las, să mai încerc un an, să pot să ajut echipa. Vedem la finalul sezonului. Să ajung bine, sănătos şi mai joc un an sau doi”, a completat Morais. 

Junior Morais a jucat de-a lungul carierei la Sao Cristovao (Brazilia), Freamunde (Portugalia), Astra, FCSB şi Rapid, din 2021.

 

Afla mai multe despre: junior moraisrapid 

viewscnt
Articole similare