Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Bergodi, adus în discuţie de conducerea Rapidului. Un posibil înlocuitor ar putea fi antrenorul care i-a lăsat cu ochii în soare pe giuleşteni

Viitorul lui Bergodi, adus în discuţie de conducerea Rapidului. Un posibil înlocuitor ar putea fi antrenorul care i-a lăsat cu ochii în soare pe giuleşteni

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi (59 de ani) a preluat-o pe Rapid de la Adi Mutu (44 de ani), cel care a decis să-i părăsească pe giuleşteni cu doar câteva zile înainte de startul actualului sezon.

Rapid a început acest sezon cu italianul Cristiano Bergodi pe bancă. După un început ezitant, experimentatul tehnician a reuşit să recalibreze situaţia şi să-i ducă pe giuleşteni pe podium.

Dar în ultima perioadă, Rapid a dezvoltat un complex legat de meciurile din deplasare, reuşind doar trei remize în ultimele meciuri jucate departe de Giuleşti.

Astfel, Cristiano Bergodi este nevoit să apeleze din nou la vasta sa experienţă acumulată şi să scoată echipa din criză.

Angelescu: ”Am rămas în relaţii foarte bune”

Deşi italianul are parte în continuare de sprijinul şi suportul total al conducerii, a fost adus în discuţie Adi Mutu, nimeni altul decât tehnicianul care i-a lăsat pe rapidişti cu ochii în soare cu doar câteva zile înainte de începerea campionatului.

La vremea respectivă, ”Briliantul” a acceptat propunerea de a deveni antrenorul azerilor de la Neftchi Baku, unde este remunerat cu un salariu consistent, de 700.000 de euro pe an.

Victor Angelescu a dat asigurări că Bergodi primeşte în continuare credit la Rapid, dar nu ar exclude faptul că Mutu, cu care are o relaţie ”foarte bună”, are ”uşa deschisă” să revină ca tehnician la formaţia din Giuleşti.

"Şi cu Adi Mutu, şi cu Cristiano Bergodi au fost alegerile noastre 100%. De la început am avut încredere în ei foarte mare. Cu Adi Mutu noi voiam să continuăm, era de un an şi jumătate şi am fi vrut să continuăm. 

Relaţia cu el e foarte bună, chiar am vorbit şi cu el acum o săptămână sau două. Îi urez succes. Am rămas în relaţii foarte bune cu Adi şi sper să demonstreze şi la Neftchi.

Normal că are uşa deschisă. Ne-am despărţit amiabil şi suntem prieteni. Nu numai eu, ci şi Dan Şucu şi Nico. Am rămas în relaţii foarte bune, cine ştie? 

Dar în momentul de faţă, aşa cum Adi Mutu a beneficiat de girul conducerii, aşa beneficiază şi Cristiano Bergodi. Vom fi alături de el. Are contract pe doi şi sper ca pe aceasta să-l ducem la bun sfârşit", a declarat Victor Angelescu, conform ProTv.

Adi Mutu a disputat 14 jocuri pe banca celor de la Neftchi Baku, reuşind cinci victorii, patru remize şi cinci eşecuri.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodiadi mutu 

viewscnt
Articole similare