Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius, în centrul unui nou scandal, după cel de la Valencia. Persoanele care au spânzurat manechinul îmbrăcat cu tricoul brazilianului au fost arestate

Vinicius, în centrul unui nou scandal, după cel de la Valencia. Persoanele care au spânzurat manechinul îmbrăcat cu tricoul brazilianului au fost arestate

Real Madrid

Comentarii

Poliţia spaniolă a anunţat marţi arestarea a patru persoane în legătură cu manechinul cu imaginea lui Vinicius Junior spânzurat, la sfârşitul lunii ianuarie, la Madrid.

Poliţia a anunţat arestarea a patru persoane în vârstă de 19, 21, 23 şi 24 de ani în legătură cu acest incident. Acestea sunt acuzate de "infracţiune motivată de ură", o categorie penală care include infracţiunile rasiste în Spania, a precizat poliţia spaniolă într-un comunicat. Trei dintre cei arestaţi sunt "membri activi ai unui grup ultras de suporteri ai unui club din Madrid", a adăugat poliţia, fără a identifica clubul.

Imediat după incident, numele Frente Atlético, un grup ultras de extremă dreapta al clubului Atletico, a fost menţionat în legătură cu sloganul folosit şi prezent deasupra manechinului, "Madrid o urăşte pe Real", ca o formă de semnătură.

Ancheta ulterioară, care s-a bazat în special pe declaraţiile martorilor, a stabilit că aceşti patru suporteri, care fuseseră "identificaţi la meciurile clasificate ca fiind de mare risc" în cadrul "mecanismelor de prevenire a violenţei sportive", au fost autorii spânzurării manechinului.

În ianuarie, un manechin îmbrăcat cu tricoul lui Vinicius Junior a fost agăţat de un pod cu câteva ore înaintea meciului echipei Real Madrid cu Atletico, din Cupa Spaniei.

Potrivit AP, manechinul folosit a fost unul colorat şi cu numele lui Vinicius Junior pe el. La gâtul păpuşii s-a legat o frânghie şi manechinul a fost agăţat de un pod din Madrid, iar deasupra s-a afişat un banner cu mesajul: "Madridul urăşte Realul”.

Potrivit L’Equipe, manechinul a fost agăţat de suporterii lui Atletico Madrid, în faţa bazei de pregătire a clubului Real Madrid.

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare