Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Achim l-a făcut praf pe Istvan Kovacs. ”Măcel! Nu am fost lăsaţi să ajungem în cupele europene”

Vlad Achim l-a făcut praf pe Istvan Kovacs. ”Măcel! Nu am fost lăsaţi să ajungem în cupele europene”

Superliga

Comentarii

Istvan Kovacs i-a scos din minţi pe olteni, la partida dintre CFR şi U Craiova 1948.

Centralul partidei a rupt echilibrul jocului în minutul 68, atunci când i-a acordat uşor al doilea galben lui Juan Bauza. Până la finalul celor 120 de minute, echipa pregătită de Nicolo Napoli a rămas cu opt jucători de câmp pe gazon, după ce Huyghebaert a fost eliminat direct. 

Vlad Achim l-a făcut praf pe Istvan Kovacs. ”Măcel! Nu am fost lăsaţi să ajungem în cupele europene”

”A început exact cum ne aşteptam, faulturi încontinuu pentru ei, nu voia să ne dea cornere... Când a văzut că nu poate să ne potolească nici aşa, a dat drumul la artileria grea, roşu, penalty nearcordat, l-a oprit pe Ganea din drumul spre poartă. Totul numai pe invers cu scopul ştiut doar de dansul.

Bineînţeles, nu îl uităm nici pe domnul Chivultete dar a trecut. Ce a fost în seara asta, măcel. Nu am avut nicio şansă. Nu ai cum, atâtea faulturi aiurea acordate. A încercat cu chestii mici şi când a văzut că nu se poate a trecut la lucruri mai mari, pentru că devenise gravă situaţia şi trebuia să ne oprească într-un fel.

Un  sezon cu suişuri, coborâşuri, cu meciuri foarte bune şi cred că acest lucru trebuie să-l ţinem minte. Potenţialul echipei este foarte mare. Nu am fost lăsăţi să ajungem în Europa. Încercăm la anul să nu mai ajungem în situaţia asta. Dacă dăm de dommul Kovacs şi la anul, ne luăm la revedere. În primul rând vrem să nu mai dăm de el”, a declarat Vlad Achim la finalul meciului.

U Craiova 1948 a ratat şansa calificării în Conference League, după meciul pierdut în Gruia contra CFR-ului, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Kolinger în minutul şapte la primei reprize de prelungire.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - FCU Craiova 1948 1-0

Afla mai multe despre: u craiova 1948cfristvan kovacs 

viewscnt
Articole similare