Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final de eră! Se retrage un fotbalist emblematic:” Ultima sa prezenţă pe terenul de fotbal”

VIDEO | Final de eră! Se retrage un fotbalist emblematic:” Ultima sa prezenţă pe terenul de fotbal”

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre jucătorii emblematici din ultimul deceniu în fotbalul românesc se va retrage la finalul acestui sezon. A luat trofee alături de CFR Cluj, iar clubul i-a dedicat un moment special înaintea dueului cu U Craiova 1948, din barajul pentru Conference League.

VIDEO | Final de eră! Se retrage un fotbalist emblematic:” Ultima sa prezenţă pe terenul de fotbal”

CFR Cluj şi U Craiova 1948 se întâlnesc în barajul pentru Conference League, de altfel şi ultimul meci al celor două echipe din acest sezon.

Înaintea unei partide extrem de importante pentru viitorul ambelor cluburi, a avut loc un moment emoţionant pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Ovidiu Hoban a fost în centrul atenţiei, deoarece se află la ultimul său joc pe terenul de fotbal. După acest meci, mijlocaşul central ajuns la 40 de ani se va retrage din activitate.

Astfel, clubul l-a premiat cu un tricou special, iar Cristi Balaj, preşedintele clubului, şi coechipierii săi l-au îmbrăţişat şi i-au mulţumit pentru întreaga perioadă petrecută la CFR Cluj.

”Înainte de startul acestei confruntări, un tricou special pentru un jucător special al CFR-ului. Ovidiu Hoban se retrage. Ultima sa prezenţă pe terenul de fotbal”, au fost cuvintele comentatorului de pe Orange Sport.

Ovidiu Hoban a evoluat în 33 de meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj în toate competiţiile. Cifrele sale în tricoul clujenilor sunt: 167 de meciuri, nouă goluri şi 11 pase decisive.

Hoban are cinci trofee de campion în România, toate cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021, 2022). Are şi două titluri în Israel, cu Hapoel Beer-Sheva (2016, 2017).

De-a lungul carierei, Ovidiu Hoban a jucat la Clausen (Germania), Craiova, Bihor Oradea, Gaz Metan, U Cluj, Petrolul şi Hapoel Beer-Sheva (Israel).

În tricoul echipei naţionale, Hoban a adunat 30 de meciuri şi un gol.

Afla mai multe despre: cfr clujovidiu hobanovidiu hoban se retrage 

viewscnt
Articole similare