Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Tudor, fiul fostului mare arbitru român, a debutat la FCSB: ”Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul” | VIDEO

Vlad Tudor, fiul fostului mare arbitru român, a debutat la FCSB: ”Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Vlad Tudor, fiul fostului mare arbitru român, Alexandru Tudor, a debutat la prima echipă a celor de la FCSB. Mihai Pintilii (38 de ani) i-a oferit această premieră după ce tânărul atacant impresionase în prealabil la echipa a doua a roş-albaştrilor.

Oţelul Galaţi şi FCSB s-au întâlnit în etapa a doua din grupa B a Cupei României. 

Prima repriză s-a scurs liniştit, fără goluri sau alte evenimente importante. Totuşi, la pauză, Mihai Pintilii a făcut trei schimbări. Printre jucătorii care au intrat s-a aflat şi Vlad Tudor, nimeni altul decât fiul fostului mare arbitru român.

Vlad Tudor, fiul fostului mare arbitru român, a debutat la FCSB. Şansă unică primită de la Mihai Pintilii | VIDEO

Jucătorul în vârstă de numai 19 ani a păşit pe teren în locul lui Bogdan Rusu şi a bifat, astfel, primele minute în tricoul primei echipe a FCSB-ului.

Momentul acest a venit ca o consecinţă a evoluţiilor consistente de la echipa a doua roş-albaştrilor, acolo unde a impresionat şi este unul dintre golgheterii Ligii 3.

La final meciului, Vlad Tudor a transmis ce sentimente a avut după debut.

”A fost o experienţă frumoasă faptul că am debutat la echipa mare, am avut şansa să marchez. 

(n.r. te aşteptai să debutezi azi?) Oarecum speram, nu eram sigur, m-a ajutat şi Dumnezeu. M-am sufocat un pic, pentru că ritmul e diferit faţă de ce sunt eu obişnuit. 

(n.r ce i-a spus tatăl lui înainte de meci) Nu mi-a spus nimic, nu ştia. Nu pot spune că am un model, dar sunt câţiva fotbalişti pe care îi admir: Zlatan, Cristiano Ronaldo, Messi, normal, şi Hagi ca român.

(n.r. de ce a ales să se facă fotbalist şi nu arbitru) Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul”, a declarat Tudor, după meci.

Vlad Tudor a ajuns la FCSB în vara acestui an, fiind luat de la FC Argeş, profitând de relaţia apropiată dintre tatăl său şi patronul Gigi Becali.

Mihai Stoica, impresionat de Vlad Tudor: "E copia fidelă a tătălui său”

"E copia fidelă a tătălui său, vorbind despre fizic. E disciplinat, îşi face treaba, marchează, a jucat în margine. E atacant lateral şi uite că marchează, marchează cu regularitate. E foarte, foarte serios. 

(n.r. - Va ajunge fotbalist important la FCSB sau la un alt club măcar?) Eu mărturisesc că s-a întâmplat să-l văd un meci aproape întreg abia azi (n.r. - în victoria cu CS Dinamo)", declara Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Cum l-a adus Gigi Becali pe Vlad Tudor la FCSB: ”Cum să stea la Piteşti?”

”Eu i-am spus să-l aducă de la Argeş. Tudor e cel mai apropiat prieten al meu. E frate cu mine.I-am zis ”Copilul tău trebuie să fie la mine. Tu eşti fratele meu şi n-am grijă de copilul tău... Cum să stea la Piteşti?

Adu-l aici şi ne rugăm să fie tare, să ajungă fotbalist mare şi să luăm bani mulţi”. Am încredere că aşa va fi. Nu-i cunosc valoarea, dar cunosc rugăciunea tatălui său”, afirma Gigi Becali, pentru Pro Arena, în luna septembrie.

Afla mai multe despre: fcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare