Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În ianuarie". OUT de la FCSB! Plecarea, iminentă după decizia lui Gigi Becali | EXLCUSIV

"În ianuarie". OUT de la FCSB! Plecarea, iminentă după decizia lui Gigi Becali | EXLCUSIV

FCSB

Comentarii

Bogdan Rusu (32 de ani) va pleca de la FCSB în ianuarie, când perioada de mercato se va deschide din nou în România. Gigi Becali a decis că vrea să scape de fotbalistul adus de la CS Mioveni, iar Rusu va face cale întoarsă spre clubul argeşan după doar jumătate de an petrecut la echipa "roş-albastră".

Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră pe Bogdan Rusu, care a jucat foarte puţin la echipă după transferurile lui Andrea Compagno şi Billel Omrani. Omul de afaceri a anuţat că, în ianuarie, Rusu se va întoarce la Mioveni, iar Nicolae Dică a dezvăluit că nu s-a pus problema ca el să plece încă din vară, după ce abia fusese transferat.

"În ianuarie". OUT de la FCSB! Plecarea, iminentă după decizia lui Gigi Becali | EXLCUSIV

FCSB a avut o campanie furtunoasă în perioada de mercato din vara lui 2022. Gigi Becali a cheltuit peste 5 milioane de euro şi a adus jucători precum Andrea Compagno sau David Miculescu, dar şi jucători precum Billel Omrani sau Bogdan Rusu, care au ajuns liberi sau pe pe bani puţini la echipă.

După ce la FCSB au ajuns Billel Omrani sau Andrea Compagno, Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră pe Bogdan Rusu, pe care vrea să-l trimită înapoi la CS Mioveni în iarnă. CS Mioveni e singurul club unde mai poate juca Bogdan Rusu în acest sezon, după ce a jucat pentru clubul din Argeş şi pentru FCSB.

Invitat la Orange Sport, Nicolae Dică a spus că nu s-a pus problema ca Bogdan Rusu să plece în vară, imediat după ce au fost transferaţi Omrani sau Compagno, chiar dacă Rusu a jucat mai puţin. Totuşi, plecarea lui Rusu se pregăşte pentru ianuarie 2023, a recunoscut şi Dică.

"A jucat, n-a avut evoluţii bune. După aia au venit Compagno, Omrani. (n.r. S-a încercat trimiterea lui la Mioveni?) Nu. Poate în iarnă, în ianuarie. Cât am fost eu nu s-a discutat despre treaba asta.  Nu a dispărut de tot, a mai jucat, chiar dacă au venit Compagno şi Omrani a continuat să joace", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Bogdan Rusu a jucat 11 meciuri pentru FCSB în toate competiţiile sezonului, timp în care a reuşit să paseze decisiv de două ori.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Rusu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bogdan rusu plecare fcsbbogdan rusu fcsbgigi becali bogdan rusu fcsbgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare