Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Kliciko a plecat din Ucraina. Fratele său a explicat motivul pentru care s-a dus în Germania

Vladimir Kliciko a plecat din Ucraina. Fratele său a explicat motivul pentru care s-a dus în Germania

Special

Comentarii

Vladimir Kliciko, fratele lui Vitali Kliciko, a plecat din Ucraina cu destinaţia Germania. Vitali Kliciko a explicat motivul pentru care fratele său a plecat din Ucraina.

Încă de când a început războiul, fraţii Vladimir şi Vitali Kliciko - foşti campioni mondiali la box - au fost foarte implicaţi în apărarea Kievului.

Vitali Kliciko, primarul Kievului, a declarat în mai multe rânduri că el şi fratele său sunt gata să pună mâna pe arme pentru a-şi apăra oraşul.

Motivul pentru care Vladimir Kliciko a părăsit Ucraina

Fost campion mondial la box profesionist, categoria grea, Vladimir Kliciko a rămas în Kiev, alături de fratele său, după ce Rusia a atacat Ucraina.

Cei doi s-au implicat activ în coordonarea apărării Kievului şi s-au declarat dispuşi să pună mâna pe arme pentru a-şi proteja oraşul.

De altfel, alături de preşedintele Volodimir Zelenski, fraţii Kliciko au fost printre ucrainenii care au transmis cele mai multe mesaje de mobilizare şi încurajare.

Dacă Vitali Kliciko este primar al Kievului, Vladimir a ales să nu se amestece în politică. Situaţia din ţara sa l-a determinat să nu mai stea însă pe margine nici din acest punct de vedere.

Vladimir Kliciko a plecat din Ucraina alături de o delegaţie trimisă de la Kiev în Germania, unde urmează să discute cu politicienii şi oficialii de acolo despre situaţia din ţara lor.

Anunţul a fost făcută de Vitali Kliciko, prin intermediul reţelelor de socializare:

”Prieteni, astăzi este foarte important să unim toate forţele - atât în Ucraina, cât şi să consolidăm poziţia şi acţiunile ţărilor partenere ale statului nostru.

Vladimir a plecat cu o delegaţie din Ucraina pentru întâlniri în Germania. Sunt planificate întâlniri cu politicieni şi oficiali ai Germaniei, pentru a discuta despre sprijinul politic al Ucrainei, despre asistenţă economică, umanitară şi militară pentru statul nostru”, a anunţat Vitali Kliciko.

Afla mai multe despre: kliciko 

viewscnt
Articole similare