Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O televiziune importantă din Rusia, atac josnic la adresa jucătorilor naţionalei Poloniei: ”Sunteţi nişte creaturi dezgustătoare”

O televiziune importantă din Rusia, atac josnic la adresa jucătorilor naţionalei Poloniei: ”Sunteţi nişte creaturi dezgustătoare”galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Anton Anisimov, moderator la Match TV - televiziunea sportivă din Rusia care transmite Cupa Mondială Qatar 2022 - a avut o ieşire uluitoare la adresa naţionalei Poloniei.

Războiul declanşat de Rusia în Ucraina s-a resimţit puternic şi în sport. Cluburile din Rusia au fost excluse din cupele europene şi echipei naţionale i s-a interzis să joace barajul de calificare la Cupa Mondială din 2022.

De asemenea, sportivii ruşi au fost excluşi din aproape toate competiţiile internaţionale, ca reacţie la decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina.

Derapaj grav la o televiziune din Rusia la adresa jucătorilor naţionalei Poloniei

Naţionala Rusiei a reuşit să obţină un loc în barajul pentru Cupa Mondială Qatar 2022 şi ar fi trebuit să joace chiar împotriva Poloniei.

Însă Rusia a fost exclusă din toate competiţiile FIFA şi UEFA după ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina. Drept urmare, naţionala Poloniei s-a calificat automat în următoarea fază a barajului, unde a întâlnit Suedia.

Lewandowski&Co s-au impus cu 2-0 în faţa Suediei şi au reuşit astfel să se califice la Cupa Mondială din Qatar.

Performanţa Poloniei a provocat un derapaj la televiziunea rusă care va transmite Cupa Mondială. Mai ales că, la meciul cu Suedia, suporterii Poloniei au arătat o atitudine foarte ostilă la adresa Rusiei, din cauza războiului pe care Vladimir Putin l-a provocat în Ucraina.

Fanii polonezi au cântat în repetate rânduri ”Rusia este o c...ă”, însă au avut şi alte mesaje adresate Moscovei.

Aceste injurii l-au enervat pe Anton Anisimov, unul dintre cei mai cunoscuţi moderatori de la Match TV, televiziunea care va transmite Cupa Mondială în Rusia. Acesta a avut un derapaj grav la adresa jucătorilor naţionalei Poloniei:

”Vrea să spun asta în numele meu, nu în numele canalului. Echipei naţionalei Poloniei, inclusiv lui Lewandowski, le doresc cel mai mare eşec la Cupa Mondială! Băieţi, mult ”succes” vouă, sunteţi nişte creaturi dezgustătoare”, a spus Anton Anisimov în timp ce era în direct la televiziunea Match TV.

  • 2,3 milioane de ucraineni s-au refugiat în Polonia după războiul provocat de Rusia în Ucraina. Polonia este ţara în care există cei mai mulţi refugiaţi ucraineni.

Afla mai multe despre: rusia 

viewscnt
Articole similare