Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voluntari cere un milion € pentru vedeta echipei. Ce forţă din Liga 1 vrea să-l transfere: ”Ni-l dorim”. EXCLUSIV

Voluntari cere un milion € pentru vedeta echipei. Ce forţă din Liga 1 vrea să-l transfere: ”Ni-l dorim”. EXCLUSIVgalerie foto

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari cere nu mai puţin de un milion de euro pentru una dintre vedetele echipei. O forţă din Liga 1 ar vrea să-l transfere.

Revelaţia sezonului trecut, FC Voluntari încearcă să valorifice cât mai bine performanţele reuşite de jucătorii săi.

Ilfovenii cer nu mai puţin de un milion de euro pentru una dintre vedetele echipei, care este şi unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1.

FC Voluntari vrea un milion de euro pentru vedeta echipei. Cine vrea să-l transfere: ”Ni-l dorim, dar nu putem să plătim atât”

În sezonul trecut, FC Voluntari a încurcat toate calculele şi a reuşit să pătrundă în play-off-ul Ligii 1. Mai mult, a jucat finala Cupei României, pe care a pierdut-o în faţa lui Sepsi.

Rezultatele foarte bune le-au adus ilfovenilor oferte pentru mai mulţi jucători, mai ales din partea forţelor Ligii 1. Printre cei mai interesanţi jucători de la FC Voluntari este portarul Mihai Popa, în vârstă de 21 de ani.

Internaţionalul român de tineret a fost titular incontestabil şi a avut evoluţii foarte solide. A intrat astfel pe lista cu jucătorii pe care CFR Cluj vrea să-i transfere în această vară.

Însă principala problemă o reprezintă preţul. FC Voluntari cere nu mai puţin de un milion de euro, adică suma la care este evaluat pe site-ul transfermarkt.com.

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a recunoscut că ar vrea să-l transfere şi că există un interes real, însă campioana României nu-şi poate permite să plătească această sumă:

”Din punctul meu de vedere, e exagerat, mai ales că îi avem pe Letica, Bălgrădean... Nu putem să ascundem interesul pentru el. Am înţeles că şi el şi-ar dori să joace în cupele europene.

Decizia e a lor, nu putem să fim supăraţi pe echipă când cer o sumă foarte mare de bani. Din moment ce nu oferim un milion, înseamnă că nu putem, dar Popa e un jucător pe care ni-l dorim”, a dezvăluit Cristi Balaj la Orange Sport.

Mihai Popa a semnat cu Bogdan Mara

Tânărul portar a fost şi subiectul unei controverse, pe finalul sezonului. Mihai Popa a fost cel mai bun jucător al lui FC Voluntari în acel 2-2 cu FCSB, din penultima etapă, meci în care echipa lui Gigi Becali a pierdut orice şansă de a se mai bate la titlu.

După acea partidă au apărut zvonrui că Mihai Popa ar fi fost transferat deja de CFR Cluj, lucru infirmat însă. Totuşi, Mihai Popa a semnat un contract de reprezentare cu Bogdan Mara, fost oficial la CFR Cluj.

”M-am interesat şi a semnat cu Bogdan Mara. În ce calitate, habar nu am. Atenţie, nu fac nicio referire la meciul de sâmbătă seara (n.r. meciul cu FC Voluntari).

Nu ştiu dacă Mara are vreo funcţie la CFR sau dacă e agent. Probabil că a semnat un contract de reprezentare. Bogdan Mara e conducător la CFR? Nu este. Nu are nicio legătură”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport, într-o declaraţie făcută pe 15 mai.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare