Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xerdan Shaqiri nu a înţeles cum Elveţia a ratat victoria cu România. ”Nu avea voie să ni se întâmple aşa ceva”

Xerdan Shaqiri nu a înţeles cum Elveţia a ratat victoria cu România. ”Nu avea voie să ni se întâmple aşa ceva”
Comentarii

Xerdan Shaqiri s-a declarat extrem de dezamăgit după ce Elveţia a ratat incredibil victoria contra României.

Gazdele au intrat cu 2-0 la pauză şi au ratat o sumedenie de ocazii în repriza a doua. În minutul 89, la prima ocazie de gol, România a redus din diferenţă prin Mihăilă. La două minute distanţă, fotbalistul Parmei a reuşit ”imposibilul” şi a restabilit egalitate. Elveţienii puteau da lovtura în minutul opt de prelungire, dar Bislimi a lovit bara transversală.

Xerdan Shaqiri nu a înţeles cum de Elveţia a ratat victoria cu România. ”Nu avea voie să ni se întâmple aşa ceva”

"Este extrem de dezamăgitor să pierdem un avans de două goluri. Nu avea voie să ni se întâmple aşa ceva, mai ales acasă. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, însă am fost prinşi pe contraatac de două ori. Nu trebuia să se întâmple aşa ceva. Ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu schimbările făcute. Până la urmă, la echipa naţională joacă cei mai buni fotbalişti, deci nu contează cine a intrat. Trebuie să performezi când intri pe teren. A fost vina noastră că am pierdut avansul de două goluri, le-am făcut un cadou adversarilor.

Totuşi, am făcut un joc bun, mai ales în prima repriză. Suntem în continuare pe drumul cel bun şi trebuie să luăm ce este pozitiv din acest joc, iar în viitor să ne îmbunătăţim. Obiectivul este Germania. Nu am pierdut meciul, dar se simte ca un eşec", a declarat Xherdan Shaqiri pentru SRF.

În urma acestui rezultat, România are prima opţiune la calificarea de pe locul doi în grupa I. ”Tricolorii” au opt puncte după patru meciuri, cu unul mai mult decât Israel, echipa de pe locul trei. În celelalte două partide din grupă, Kosovo a cedat în deplasare cu Belarus, scor 1-2, în timp ce Andorra a pierdut la Ierusalim cu Israel, scor 1-2.

 

Afla mai multe despre: romaniaelvetia 

viewscnt
Articole similare