Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Echipă mică". Reacţie dură după repriza oribilă făcută de România în Elveţia: "Nu-l înţeleg pe Edi Iordănescu. De ce?"

"Echipă mică". Reacţie dură după repriza oribilă făcută de România în Elveţia: "Nu-l înţeleg pe Edi Iordănescu. De ce?"

Echipa națională

Comentarii

Fostul arbitru, Adrian Porumboiu, a avut o reacţie după prestaţia slabă a României cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024.

Edi Iordănescu a fost tras la răspundere pentru ce s-a întâmplat în Elveţia - România: "Mentalitate de echipă mică"

România are meci important, luni seara, de la ora 21:45, împotriva Elveţiei, în etapa cu numărul 4 din preliminariile EURO 2024.

Însă după primele 45 de minute scorul a fost împotriva tricolorilor, care au fost conduşi cu 2-0 în deplasarea din Lucerna. Amdouni a marcat de două ori din apropierea porţii României, după golurile din minutul 28 şi 41. 

Adrian Porumboiu s-a arătat indignat de faptul că Edi Iordănescu a început cu cinci fundaşi şi cu Vladimir Screciu în faţa apărării, pentru o defensivă totală. 

"Nu-l înţeleg pe Edi Iordănescu. Eu ţin mult la el, dar să începi cu cinci fundaşi… ba chiar şase că şi Screciu e defensiv. Mentalitate de echipă mică.

Ce faci acum că ai luat gol?  S-a schimbat totul. Trebuie să ieşi să egalezi. După ce adversarul a avut 74% posesie. Repet, mentalitate de echipă mică.

N-am văzut repriză mai slabă a României… Aşa dominare… Sunt foarte dezamăgit. Fundaşii noştri parcă nu ştiu pe cine să ţină", a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik

Stanciu, după ce Shaqiri a spus despre România că e echipă mică

"Cred că în momentul de faţă nu suntem o echipă mare, având în vedere că în ultimii opt ani nu am fost la un turneu final.

Dar declaraţia lui nu face decât să ne motiveze şi mai mult, iar noi ştim ce avem de făcut, unde vrem să ajungem şi cu siguranţă că vom ajunge să fim o echipă mare din nou", a declarat Stanciu, înainte de Elveţia - România.

Afla mai multe despre: elvetia romaniaadrian porumboiuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare