Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic, ”lovit” din toate părţile: ”Nu cred că ştie unde a venit. E gravă situaţia” / ”Nu are nicio logică” | EXCLUSIV

Zeljko Kopic, ”lovit” din toate părţile: ”Nu cred că ştie unde a venit. E gravă situaţia” / ”Nu are nicio logică” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Dinamo a fost învinsă de Petrolul, scor 0-1, sâmbătă seară, la Ploieşti, într-o partidă din etapa a 22-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Jair, în minutul 80 al partidei.

Cristi Pulhac, despre Zeljko Kopic: ”Credeam că e un antrenor cu experienţă, care nu face asemenea greşeli

Prezent în studioul Orange Sport, dinamovistul Cristi Pulhac a rămas perplex din cauza unei schimbări pe care antrenorul ”Câinilor”, Zeljko Kopic, a realizat-o în timpul partidei cu Petrolul.

Mai exact, în minutul 73, a preferat să-l scoată pe croatul Christian Ilic şi să-l introducă pe Alexandru Irimia, un puşti de doar 17 ani, la scorul de 0-0, pe un teren extrem de greu.

În opinia fostului fundaş stânga, un antrenor cu experienţa sa nu avea voie să facă o asemenea alegere, într-un moment atât de dificil pentru echipă. Dincolo de talentul jucătorului, Dinamo ar fi avut atunci nevoie de experienţă în teren. Acest lucru s-a putut observa, apoi, şi din rezultatul final.

Ăsta e momentul potrivit să dai şansă jucătorului tânăr? Nu mi se pare un moment bun. Bagi la 0-0 un jucător de 17 ani? Eu am debutat la 3-0 pentru Dinamo. În alt context.

Aşa introduci un jucător fără experienţă, dar nu într-un moment de genul acesta.

În primul rând, tu spui că jucătorii au dat tot ce au putut, nu se poate mai bine. E gravă situaţia. Asta spun, adică n-au dat nimic. 

Au făcut lucruri extraordinare şi au făcut ce au putut mai bine. Ăsta e maximum? E îngrijorătoare declaraţia asta. Eu cred că nu ştie unde a venit. Trebuie să conştientizeze că este o situaţie destul de grea pentru un club cu tradiţie. Nu faci experimente.

Credeam că e un antrenor cu experienţă şi nu face astfel de greşeli. Am văzut şi eu la antrenorii pe care i-am avut: nu introduceau niciodată jucători tineri într-o astfel de situaţie, la 0-0. Mai ales că era şi un teren greu”, a declarat Cristi Pulhac, după meci.

Basarab Panduru: ”De ce ai băgat un jucător de 17 ani în minutul 73, la 0-0?”

De aceeaşi părere a fost şi ”Pandi”, care a trecut un semn de întrebare în dreptul intrării lui Alexandru Irimia încă din momentul primilor paşi pe terenul din Ploieşti.

Eu mi-am notat aici intrarea lui Irimia în minutul 73, un jucător de 17 ani. M-am întrebat de ce? Nu era momentul, nu era terenul potrivit, să bagi un jucător de 17 ani.

Poate să devină cel mai bun jucător din România, nu discutăm despre asta. Noi vorbim despre momentul acesta. De ce ai băgat un jucător de 17 ani în minutul 73. Nu avea nicio logică”, a completat şi Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: cristi pulhaczeljko kopic,  

viewscnt
Articole similare