Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zicu, verdict crunt în privinţa Chiajnei după înfrângerea cu Steaua: ”La cum arătăm, nu avem nicio şansă la baraj”. Daniel Opriţa, mulţumit de echipa sa

Zicu, verdict crunt în privinţa Chiajnei după înfrângerea cu Steaua: ”La cum arătăm, nu avem nicio şansă la baraj”. Daniel Opriţa, mulţumit de echipa sa

Liga 2

Comentarii

Steaua a reuşit să o învingă pe Chiajna în a şasea rundă a play-off-ului Ligii 2, scor 3-0.

Steaua a reuşit o nouă victorie importantă în play-off-ul Ligii 2, împotriva Chiajnei, scor 3-0, care o menţine pe ultimul loc de baraj, chiar dacă echipa nu are drept de promovare.

În cazul în care ”militarii” nu vor obţine permisiunea să promoveze, ocupanta locului cinci, în prezent Chiajna, le va lua locul.

Totutşi, Ianis Zicu este de părere că echipa sa nu ar avea nicio şansă să ajungă în prima ligă, ”la cum arată”.

Zicu, verdict crunt în privinţa Chiajnei după înfrângerea cu Steaua

O partidă grea, cum ne aşteptam, din păcate nu am reuşit să controlăm jocul cum am hotărât înainte de meci.

Până la primul gol, meciul a fost echilibrat, au fost două-trei ocazii ale lor, per total a fost echilibrat.

Nu pot să fac o analiză doar a portarului, a fost o minge care putea să fie respinsă înainte şi lucrul ăsta mă deranjează, că e al doilea meci şi facem cadouri pentru unele echipe care sunt valoroase şi nu te iartă.

La cum arătăm, nu avem nicio şansă să prindem barajul. Asta e realitatea, le-am spus-o jucătorilor, facem calcule, dar le facem degeaba, pentru că trebuie să facem puncte, să jucăm şi dacă prinzi barajul şi arăţi aşa nu ai nicio şansă”, a declarat Ianis Zicu.

Dacă Zicu a ”tunat” la adresa jucătorilor săi în urma înfrângerii din Ghencea, Daniel Opriţa a fost, bineînţeles, mult mai mulţumit.

Victorie importantă, ne bucurăm că am câştigat, am sacrificat azi spectacolul, am jucat la rezultat, asta am vorbit cu băieţii, să stăm bine în teren, să le blocăm toate culoarele şi să încercăm să aşteptăm greşeala lor.

Am facut asta foarte bine, nu i-am lăsat să îşi facă ocazii. A fost un meci care trebuia câştigat şi l-am jucat la rezultat.

(n.r. Adi Popa) A reuşit două goluri, a alergat mult cum au făcut-o toţi, îi felicit pe toţi”, a declarat Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: steaua chiajna 

viewscnt
Articole similare