Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, dar vrea la rivala Barcelona. Trădare nemaivăzută de ani buni în Spania

A câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, dar vrea la rivala Barcelona. Trădare nemaivăzută de ani buni în Spania

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona este pe cale să dea o lovitură de imagine marilor rivali de la Real Madrid.

La sfârşitul lunii mai, Real Madrid a câştigat Liga Campionilor, după finala adjudecată la Paris în faţa formaţiei engleze Liverpool, scor 1-0. A fost pentru a 14-a oară în istorie când madrilenii pun mâna pe prestigiosul trofeu la nivel de cluburi.

Sezonul de vis pentru ”galactici” a fost încununat şi de triumful din campionatul intern, acolo unde formaţia lui Carlo Ancelotti s-a impus fără mari probleme.

De cealaltă parte, pentru rivalii de la FC Barcelona, sezonul a fost unul de uitat. Calatanii au fost eliminaţi din Liga Campionilor încă din faza grupelor, iar ”retrogradarea” în Europa League nu a dus şi la câştigarea acestei competiţii, de unde au fost scoşi în sferturile de finală.

În campionat, gruparea pregătită de Xavi a încheiat stagiunea pe locul doi, la 13 puncte în spatele lui Real Madrid.

A câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, dar vrea la rivala Barcelona. Trădare nemaivăzută de ani buni în Spania

Dar, formaţia de pe Camp Nou este pe cale să dea o adevărată lovitură de imagine în această vară rivalilor din capitala Spaniei prin achiziţia unui fotbalist care a făcut istorie pe Santiago Bernabeu.

FC Barcelona este foarte aproape să-l deturneze pe Angel Di Maria din drumul său spre Juventus şi să-l aducă în Catalunia, conform Relevo.

Astfel, clubul catalan şi jucătorul argentinian ar fi luat deja legătura, iar ambele părţi şi-ar fi dat acordul pentru o posibilă mutare.

 

 

Di Maria a evoluat timp de patru sezoane la Real Madrid (2010-2014). A cucerit un campionat, în mandatul lui Jose Mourinho, dar şi Liga Campionilor, chiar sub comanda lui Carlo Ancelotti, în 2014. 

În acel an a semnat cu Manchester United, dar după un sezon a ajuns la PSG, unde a rămas până în vara acestui an, atunci când i s-a terminat contractul cu formaţia pariziană.

Rămas liber de contract, fotbalistul ajuns la 34 de ani era ca şi confirmat la Juventus, dar pe fir a intrat şi Barcelona, iar acesta ar putea prefera o întoarcere în La Liga în dauna unei experienţe de a evolua într-un nou campionat din Europa, cel din Serie A.

Recent, Angel Di Maria a marcat în ”Finalissima” dintre Argentina şi Italia, scor 3-0, rezultat ce a adus încă un trofeu pentru naţionala ”albiceleste”, după triumful de la Copa America de anul trecut.

Afla mai multe despre: barcelonareal madriddi maria 

viewscnt
Articole similare