Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de la FCSB, ”rupe norii” la rivali. Mihai Stoica, impresionat peste măsură: ”Este un jucător nou, pe care nu îl ştiam” | EXCLUSIV

Dat afară de la FCSB, ”rupe norii” la rivali. Mihai Stoica, impresionat peste măsură: ”Este un jucător nou, pe care nu îl ştiam” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a vorbit despre un jucător din Liga 1 care l-a impresionat în această primă parte de campionat. A trecut şi pe la FCSB, dar acum are prestaţii foarte consistente la una dintre rivalele vicecampioanei României.

Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a fost pus să aleagă cel mai bun ”11” al primelor 18 etape din Liga 1.

Când a ajuns la capitolul mijlocaşi, acesta i-a nominalizat pe Şut şi Olaru, de la FCSB, dar a fost impresionat şi de un alt jucător de la centrul terenului.

Este vorba de Alexandru Creţu, care joacă pentru rivalii roş-albaştrilor, Universitatea Craiova.

Managerul general al FCSB-ului a rămas surprins de instinctul de marcator de care a dat dovadă mijlocaşul oltenilor în ultimele etape.

A fost dat afară de la FCSB, iar acum ”rupe norii” la rivali. Mihai Stoica, impresionat peste măsură: ”Este un jucător nou, pe care nu îl ştiam” | EXCLUSIV

Obişnuit mai mult cu faza defensivă, Creţu a arătat că poate fi decisiv şi în careul advers. În acest sezon de Liga 1, a marcat trei goluri în 17 meciuri jucate, dintre care două în ultimele două runde.

Acest aspect l-a scos în evidenţă şi Mihai Stoica, cel care a recunoscut că îl cunoştea mai mult ca jucători eminamente de profil defensiv.

”Pe Creţu puteţi să-l puneţi la atacanţi, la ce joacă în ultima vreme. Pe cuvânt. Pentru mine este un jucător nou. Alexandru Creţu, din ultimele zece meciuri de la Craiova, este un jucător nou, pe care nu îl ştiam.

Eu pe Creţu îl ştiu de când era junior, de când făcea pereche la echipa naţională de juniori cu colegul lui de echipă Avrămia sau Florin Ilie, care acum e la Cluj. Echipa naţională de juniori născuţi în 1992.

Tocmai de aia spun că e alt jucător, că la noi (n.r. la FCSB) a fost adus de Gigi pentru fundaş central”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În vârstă de 30 de ani, Alexandru Creţu a fost şi la FCSB, înainte de a ajunge la Universitatea Craiova.

A stat doar două luni la formaţia bucureşteană (1 iulie - 31 august 2021), unde a evoluat pe postul de fundaş central, dar a căzut repede în dizgraţia patronului Gigi Becali.

Afla mai multe despre: mihai stoicaalex cretu 

viewscnt
Articole similare