Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost jenant!” Fotbalistul de peste 100 de milioane de euro de la Mondial care a intrat în dizgraţia lui Mihai Stoica: ”E doar în vestiar, că pe teren nu l-am văzut” | EXCLUSIV

”A fost jenant!” Fotbalistul de peste 100 de milioane de euro de la Mondial care a intrat în dizgraţia lui Mihai Stoica: ”E doar în vestiar, că pe teren nu l-am văzut” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a lăsat pentru moment discuţiile cu privire la FCSB şi s-a concentrat pe evoluţia marilor echipe naţionale ale fotbalului mondial la turneul final ce are loc în această perioadă în Qatar, iar acum a abordat subiectul Belgia.

Belgia s-a impus la limită în faţa Canadei, scor 1-0, într-un meci din grupa F a Cupei Mondiale din Qatar.

Canadienii au ratat un penalty. În minutul 9, arbitrul zambian Janny Sikazwe a revăzut la VAR un henţ în careu al lui Carrasco şi a acordat penalti pentru canadieni. Alphonso Davies a executat, iar Courtois a respins.

În finalul primei reprize s-a înscris unicul gol al meciului, avându-l ca autor pe Batshuayi, care l-a învins pe portarul Borjan, în minutul 44, aducând astfel primele trei puncte pentru ”diavolii roşii” la turneul din Qatar.

Această ediţie este considerată de mulţi specialişti ca fiind ”cântecul de lebădă” al generaţiei lui Hazard, De Bruyne, Courtois, Vertonghen sau Witsel.

Unul dintre aceşti jucători nu mai sunt la nivelul la care s-au consacrat în fotbalul mondial, Eden Hzard printre cei luaţi în vizor, inclusiv de Mihai Stoica.

Căpitanul Belgiei nu mai este la forma fizică din urmă cu câţiva ani, dovadă şi fiind faptul că a rezistat doar aproximativ 60 de minute în partida cu Canada.

”A fost jenant!” Fotbalistul Belgiei care a intrat în dizgraţia lui Mihai Stoica: ”E la Real Madrid doar în vestiar, că pe teren nu l-am văzut” | EXCLUSIV

Mihai Stoica este de părere că de la transferul acestuia la Real Madrid, cariera sa a cunoscut o pantă descendentă.

Campioana Spaniei plătea 115 milioane de euro în vara anului 2019 pentru a-l lua de la Chelsea, dar aventura sa la Madrid a fost plină de accidentări. 

Hazard nu a mai reuşit vreodată să dea senzaţia că mai poate redeveni jucătorul care s-a consacrat la gruparea din Premier League.

”Eden Hazard a fost jenant cum s-a prezentat la Real Madrid. Că spune că e foarte mândru că e la Real Madrid, dar el e la Real Madrid în vestiar, că pe teren nu l-am văzut.

E păcat pentru că era un jucător pe care s-a plătit o sumă foarte mare şi care arăta... avea nişte driblinguri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ca o statistică interesantă, de la transferul la Real Madrid, Eden Hazard nu a evoluat niciodată într-un ”El Clasico” împotriva Barcelonei.

Afla mai multe despre: cm 2022mihai stoica 

viewscnt
Articole similare