Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost pe silent", dar se pregăteşte să fie titular la FCSB! Schimbările anunţate în echipă: "El normal nu trebuia să joace după o perioadă atât de lungă"

"A fost pe silent", dar se pregăteşte să fie titular la FCSB! Schimbările anunţate în echipă: "El normal nu trebuia să joace după o perioadă atât de lungă"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a analizat evoluţia anumitor fotbalişti în remiza cu FC Voluntari, scor 0-0

Cum va arăta echipa de start după ce FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari

FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 13-a din Superligă. FCSB are 30 de puncte şi e lider în clasament, iar cu Petrolul joacă în deplasare sâmbătă, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

  • Cum a arătat FCSB cu FC Voluntari: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic (C. Ganea 75) – Lixandru (Pv. Popescu 46, Ad. Şut, Olaru - D. Rotariu (A. Băluţă 46), Compagno (Miculescu 64), Fl. Coman (Oct. Popescu 40)

Faţă de meciul de pe Arena Naţională, cu "lupii galbeni" pot exista schimbări. Mihai Lixandru nu va mai fi inter, după cum a anunţat Gigi Becali, iar postul său va fi disputat de Damjan Djokovic şi Ovidiu Popescu

De asemenea, Gigi Becali a anunţat că Alex Băluţă nu va mai lipsi din primul 11, iar el i-ar putea lua locul fie lui Dorin Rotariu, fie lui Andrea Compagno. 

Florinel Coman s-a accidentat şi va pleca în Belgrad să se trateze, iar Octavian Popescu va fi titular pe postul său preferat. 

MM Stoica a tras concluziile remizei cu Voluntari, dar şi ce urmează la FCSB. 

"Rotariu normal nu trebuia să joace după o perioadă atât de lungă. El a zis că poate să joace, doar că nu a fost prezent. Putea începe cu assist la FCSB la pasa spre Compagno, dar n-a fost aşa. Oricine vine după o pauză atât de lungă are nevoie de repere, să se obişnuiască cu colegii, sistemul. 

Lixandru, În 4-3-3, nu poate juca inter. Nu pot trage concluzii după o repriză, dar ieri (n.r. - cu FC Voluntari) n-a fost bine cum s-a început. 

Băluţă are nevoie de o injecţie de moral, are nevoie să marcheze, pentru a trece de tracul ăsta. E un copil bun şi are nevoie de încredere. 

Octavian Popescu a fost pe silent, prea puţine acţiuni pe poziţia lui. Să vedem acum... Probabil că începe titular cu Petrolul şi aştept o evoluţie la nivelul celei cu Craiova, unde a fost de excepţie. Nu are niciun anturaj, nu are anturaj, e super ok. Nu ştie ce înseamnă alcool, fumat, nici măcar snus (n.r. - tuun pe bază de plante fără fum), ce-şi bagă sportivii, că ei cred că-i relaxează. Se antrenează bine. Ieri (n.r. - cu FC Voluntari) n-a intrat bine în joc", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb petrolul ploiestioctavian popescuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare