Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui George Ogăraru după ce FCSB a jucat în Ghencea. Recunoaşte problema Stelei: "Încep să-mi pierd puţin răbdarea"

Reacţia lui George Ogăraru după ce FCSB a jucat în Ghencea. Recunoaşte problema Stelei: "Încep să-mi pierd puţin răbdarea"

Steaua

Comentarii

Managerul sportiv de grupele de copii şi juniori ai Stelei, George Ogăraru, a comentat meciurile jucate de FCSB în Ghencea şi a lansat un avertisment în privinţa promovării "militarilor".

George Ogăraru, după ce FCSB a fost gazdă în Ghencea

Echipa finanţată de Gigi Becali a organizat partide în Ghencea. FCSB pătruns pe arena modernă şi a fost gazdă cu: CFR Cluj, Nordsjaelland şi Universitatea Craiova. 

După partidele disputate de rivali, oficialul Stelei, George Ogăraru, a oferit o reacţie. 

"Presiunile au fost foarte mari, deci, nu m-a surprins că au jucat în Ghencea. S-au făcut presiuni foarte mari. Le cunoaştem cu toţii. Mi-a fost teamă că o să sufere oameni şi fizic din această cauză. Era clar că aceste evenimente sunt unele cu grad de risc ridicat.

S-au luat măsuri înainte ca FCSB să intre în Ghencea, unele drastice. S-au mutat meciuri în zile diferite, tocmai pentru a nu se întâlni suporterii. Am fost surprins să văd că pentru a intra FCSB în Ghencea s-au facilitat foarte multe lucuri.

Măsurile pe care le-a luat Jandarmeria au fost unele de un alt nivel, neîntâlnite în fotbal, au făcut asta ca să nu iasă un conflict", a recunoscut Ogăraru, la "Un Podcast".

George Ogăraru avertizează în privinţa promovării Stelei: "Uşor, uşor se va dilua din acest entuziasm"

Steaua Bucureşti e ţintuită şi în acest sezon în Liga 2, fără drept de promovare, iar George Ogăraru a redat o parte din atmosfera din interior. 

"Când se va rezolva lucrul acesta, nu ştiu. Dacă se va rezolva, da, se va rezolva. Cred că se va găsi o soluţie. Sunt convins, dar încep să-mi pierd puţin răbdarea, la fel ca şi toată lumea.

Este deja al treilea an în care nu s-a rezolvat nimic. Uşor, uşor se va dilua din acest entuziasm care a existat imediat după promovare.

E păcat, pentru că avem jucători care cresc din aceste generaţii şi ar trebui să aibă ca exemple fotbaliştii din propriul club şi nu din altă parte", a adăugat oficialul Stelei Bucureşti, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: george ogararugeorge ogararu csa steauafcsb in ghencea 

viewscnt
Articole similare