Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Constanţa, o a doua victorie mare în faza grupelor din European League, competiţie în care evoluează în premieră! Cum se califică dobrogenii

CSM Constanţa, o a doua victorie mare în faza grupelor din European League, competiţie în care evoluează în premieră! Cum se califică dobrogenii

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a învins marţi, pe teren propriu, formaţia portugheză Sporting CP, scor 29-28 (15-16), în al doilea meci din grupa H a European League, competiţie în care joacă în premieră.

CSM Constanţa, a doua victorie în grupa H din European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Komogorov 8 goluri, Aliohin 4, pentru CSM Constanţa, respectiv Costa 7, Gassama 4, pentru echipa portugheză.

În cealaltă dispută a rundei joacă Chrobry Glogow – Tatabanya KC.

La debut, CSM Constanţa s-a impus, în deplasare, cu Tatabanya KC, scor 29-24.

În următoarea etapă, CSM Constanţa va juca tot pe teren propriu, cu Chrobry Glogow, în 14 noiembrie.

Campioana Dinamo Bucureşti joacă în grupa G. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers, în timp ce Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în grupe.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

Afla mai multe despre: csm constanta handbalcsm constanta sportingeuropean league handbal 

viewscnt
Articole similare