Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ieşit la atac. Victoria Angliei cu Senegal i-a dat curaj: "Celelalte echipe pot începe să se teamă de noi acum”. Urmează şocul cu Franţa: ”Vrem să trecem!”

A ieşit la atac. Victoria Angliei cu Senegal i-a dat curaj: "Celelalte echipe pot începe să se teamă de noi acum”. Urmează şocul cu Franţa: ”Vrem să trecem!”

Cupa Mondială

Comentarii

Declan Rice (23 de ani) a ”prins glas” după calificarea Angliei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Mijlocaşul legitimat la West Ham i-a atacat pe criticii care o subestimau pe naţionala lui Gareth Southgate şi nu o dădeau printre favoritele la trofeul suprem.

A ieşit la atac. Victoria Angliei cu Senegal i-a dat curaj: "Celelalte echipe pot începe să se teamă de noi acum”

"Celelalte echipe pot începe să se teamă de noi acum”, a declarat mijlocaşul Angliei, Declan Rice, după victoria cu 3-0, în faţa Senegalului, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din 2022.

"Suntem o mare echipă", a adăugat el, subliniind că naţionala Angliei a fost subestimată până în acest moment.

"Când echipe precum Argentina sau Olanda îşi câştigă meciul cu uşurinţă, îl numim de clasă, în timp ce noi suntem subestimaţi”, a continuat Rice, referindu-se la victoriile Argentinei împotriva Australiei (2-1) şi Olandei împotriva Statelor Unite (3-1), tot în optimi.

Cât despre viitorul duel cu Franţa, el a comentat: "Este genul de meci pe care visăm să-l jucăm, se întâmplă doar din când în când, Franţa - Anglia în sferturile de finală, ce este mai bine?

Avem şase zile să ne pregătim, sunt sigur că toată lumea va urmări, dar vrem să trecem”, a conchis Rice.

Şocul Anglia - Franţa va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 21:00, pentru un loc în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.

Afla mai multe despre: cm 2022anglia 

viewscnt
Articole similare