Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A mai avut CFR vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut VAR-ul”. Jucătorii de la U Cluj au răbufnit după ce au primit 4: ”Dă-ne şi nouă ce e al nostru!”

"A mai avut CFR vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut VAR-ul”. Jucătorii de la U Cluj au răbufnit după ce au primit 4: ”Dă-ne şi nouă ce e al nostru!”

U Cluj

Comentarii

Andrei Piţian (27 de ani), fundaşul central al lui U Cluj, a tras concluziile după ce echipa sa a fost zdrobită de rivalii de la CFR. El este unul dintre cei trei jucători care au făcut henţ în propriul careu.

U Cluj nu a avut nici o şansă în derby-ul cu CFR Cluj, pe care l-a pierdut categoric, scor 0-4, în prologul etapei a 30-a, ultima a sezonului regular din Superligă.

Două din cele patru goluri au fost marcate în urma a două penalty-uri comise de fundaşii lui Ioan Ovidiu Sabău pentru că au atins minea cu mâna în propriul careu.

Campioana a mai avut un penalty, ratat însă, tot după ce cel de-al treilea fundaş al lui U a făcut henţ în suprafaţa de pedeapsă proprie.

Răbufnirea celor de la U Cluj, după ce au primit 4 de la CFR: ”Dă-ne şi nouă ce e al nostru!”

La finalul meciului, Andrei Piţian, cel care a făcut henţul în urma căruia Krasniqi nu a putut profita de la 11 metri, a precizat, ironic, că CFR ar fi meritat şi alte penalty-uri.

"A mai avut CFR vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut camera VAR. Şi în tur a mai avut două acordate, vreo 4 neacordate. Mă mir că nu a dat henţ şi la portar.

Nu e o scuză pentru evoluţie şi pentru scor, doar că e frustrant, mai ales că şi la noi s-au trecut cu vederea nişte decizii în favoarea noastră.

Aşa că, dă-ne şi nouă ce e al nostru! Nu mă refer la meciul ăsta, dar am mai spus că or mai fi avut vreo 3-4, poate şi meciul trecut au avut două, or mai fi fost trei.

O diferenţă foarte mare între ultimele noastre trei jocuri şi azi, atât ca joc, cât şi ca scor. Analiza o facem în bucătăria noastră şi sperăm ca, până la începerea play-out-ului, să rezolvăm problemele şi să ne prezentăm cât mai bine în play-out, pentru că vor fi nouă finale.

A fost o seară de uitat. Începe un nou campionat şi obiectivul e clar, să nu avem emoţii pe final şi să ne salvăm”, a declarat Piţian, după meci.

Afla mai multe despre: u clujcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare