Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A petrecut doar şase luni la CFR şi a recunoscut: ”Nu mă trăgea inima să rămân. Dan Petrescu a insistat să vin, dar nu e un antrenor maleabil”

A petrecut doar şase luni la CFR şi a recunoscut: ”Nu mă trăgea inima să rămân. Dan Petrescu a insistat să vin, dar nu e un antrenor maleabil”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Transferat de CFR Cluj în iarnă, Cristian Neguţ (26 de ani) a petrecut şase luni în Gruia, sub formă de împrumut, dar nu a mai continuat la club din vară. Deşi campioana a încercat să îl păstreze, negocierile nu s-au putut finaliza.

Transferat de CFR în iarnă, Cristi Neguţ şi-a început bine aventura în Gruia, cu un gol decisiv în prelungiri, care i-a adus campioanei prima victorie cu Gaz Metan, după patru remize la rând.

După acea partidă, Dan Petrescu recunoştea că este mulţumit de fotbalistul împrumutat de la Chindia, punctând că, după acea reuşită, se gândea că acesta va rămâne la Cluj.

Însă, Neguţ a pierdut echipa, iar, când împrumutul său a expirat, negcoierile pentru achiziţionarea sa au picat. Cele două cluburi nu au putut ajunge la un acord, iar nici jucătorul nu dorea mutarea.

De ce? Actualul căpitan al Chindiei a dezvăluit că nu s-a simţit foarte bine în Gruia, după ce a pierdut echipa, iar nici relaţia pe care o avea cu Dan Petrescu nu era cea mai bună.

Cristian Neguţ, dezvăluiri despre perioada petrecută la CFR Cluj

Prima oară m-a sunat Bilaşco, dar nu prea mi-a plăcut propunerea pe care mi-au făcut-o din punct de vedere financiar. Am zis că trebuie să încerc, este cea mai bună echipă din România.

Ulterior, am acceptat-o. Am avut propuneri mai bune şi din alte părţi, dar ne-am înţeles să merg împrumut. Cât am fost folosit, a fost totul bine, consider că mi-am făcut treaba. După, a venit o perioadă în care nu am mai fost folosit.

Nu aş putea să spun (n.r. de ce nu a mai fost folosit). Mă pregăteam la fel şi, din moment ce nu intri o dată, de două ori, parcă îţi pierzi încrederea în tine şi o iei la vale.

Ţinând cont de ultima parte, nu mi-aş fi dorit să mai rămân, chiar dacă ei mă doreau. Voiau să mă oprească, doar că nu s-au înţeles cu cei de la Chindia. Cereau 250.000 de euro, pe când CFR voia să dea mai puţin.

Şi, totodată, nu voiam nici eu să mă duc. Nu mă trăgea inima să rămân la Cluj. Sunt, totuşi, bucuros că am reuşit să iau titlul. Am ridicat trofeul şi am o medalie de campion.

E un tip dificil (n.r. Dan Petrescu), un antrenor bun, pentru că cifrele şi trofeele o arată. Totuşi, nu este un antrenor maleabil, să intre pe sub pielea unui jucător. Asta am simţit eu, ţinând cont că el a insistat să merg la CFR”, a declarat Cristi Neguţ, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: cristian neguţ 

viewscnt
Articole similare