Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat deja de la FCSB şi a semnat cu altă echipă din România. Mijlocaşul a fost în cantonament cu roş-albaştrii, dar acum nu mai prindea lotul lui Charalambous

A plecat deja de la FCSB şi a semnat cu altă echipă din România. Mijlocaşul a fost în cantonament cu roş-albaştrii, dar acum nu mai prindea lotul lui Charalambousgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB merge din victorie-n victorie în Superliga, iar printre remarcaţii echipei lui Charalambous se regăsesc de fiecare dată mijlocaşii defensivi Şut şi Lixandru.

Astfel, fotbalistul transferat în această iarnă de la Hermannstadt, Baba Alhassan, nu şi-a făcut, momentan, loc în echipa de start a FCSB-ului. În aceeaşi situaţie se află şi George Gogescu.

Tânărul de doar 18 ani este mijlocaş defensiv, însă poate evolua şi pe poziţia de fundaş central. Pentru a prinde minute, oficialii vicecampioanei României au luat decizia de a-l împrumuta, până la finalul sezonului, pe Gogescu în Liga a II-a, la Concordia Chiajna. Fotbalistul a şi debutat pentru noua sa echipă într-un amical disputat la finalul săptămânii trecute.

Gogescu a făcut parte din lotul deplasat de FCSB în cantonamentul din Olanda, în vara anului trecut, iar Mihai Stoica a fost impresionat de calităţile tânărului fotbalist.

"Am avut o singură surpriză, Gogescu. El joacă inchizător. 2005, face în august 18 ani. De la Pintilii până la ultimul om din staff, toată lumea l-a remarcat. El a jucat cu Rapid dimineaţă pentru calificarea în semifinale, iar după era prin fata stadionul a vrut să îşi achiziţioneze bilet. L-am chemat la bază sa vină cu echipa. Un copil foarte bun. Gogescu arată foarte, foarte bine" , declara Mihai Stoica, în vara anului trecut, la Orange Sport.

  • Gogescu a jucat 45 de minute pentru FCSB, în actualul sezon, în meciul din grupele Cupei României de pe terenul lui FC Bihor

Afla mai multe despre: fcsbsuperligabecalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare