Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A renunţat la naţională la 26 de ani, după conflictul avut la Cupa Mondială cu selecţionerul: "Povestea mea s-a încheiat”

A renunţat la naţională la 26 de ani, după conflictul avut la Cupa Mondială cu selecţionerul: "Povestea mea s-a încheiat”

Cupa Mondială

Comentarii

Unul dintre jucătorii care au luat parte la Cupa Mondială recent încheiată a decis să renunţe la echipa naţională, după o dispută cu selecţionerul acesteia. Este vorba despre portarul Camerunului, Andre Onana (26 de ani), care a făcut anunţul prin intermediul platformelor de socializare.

Portarul Andre Onana s-a retras de la Camerun: "Povestea mea cu naţionala s-a încheiat”

Surpriză mare pentru Camerun. Portarul Andre Onana, care începuse Cupa Mondială în calitate de titular, a anunţat că nu va mai juca în tricoul ”Leilor Neîmblânziţi”. El are doar 26 de ani.

Acesta a fost exclus din lotul naţionalei africane după al doilea meci de la Cupa Mondială, după o dispută tactică cu selecţionerul, conform federaţiei cameruneze.

Onana a anunţat că acum se concentrează doar pe clubul său Inter Milano şi asigură că va continua să susţină echipa naţională.

"Povestea mea cu naţionala Camerunului s-a încheiat. Jucătorii vin şi pleacă, numele sunt trecătoare, dar Camerunul vine înaintea oricărei persoane sau jucători.

Camerunul este etern. De asemenea, eternă este dragostea mea pentru echipa naţională şi pentru oamenii noştri care ne-au susţinut mereu, oricât de dificil ar fi momentul. Sentimentul meu nu se va schimba niciodată", a fost mesajul transmis de acesta, pe reţelele de socializare.

Până acum, Onana bifase 34 de meciuri în tricoul naţionalei Camerunului.

Afla mai multe despre: onana. cameruncm 2022 

viewscnt
Articole similare