Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul finalei Cupei Mondiale, replică tăioasă pentru francezi: ”N-aţi spus nimic despre această fotografie”. Ce imagine le-a arătat

Arbitrul finalei Cupei Mondiale, replică tăioasă pentru francezi: ”N-aţi spus nimic despre această fotografie”. Ce imagine le-a arătatgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Arbitrul Szymon Marciniak, cel care a condus finala Argentina - Franţa, le-a dat o replică francezilor care l-au acuzat că a avut un arbitraj favorabil sud-americanilor.

Polonezul Szymon Marciniak a fost cel desemnat să conducă finala Argentina - Franţa, câştigată de sud-americani după loviturile de departajare.

El a fost aspru criticat în Franţa şi l-au acuzat că a dat mai mult decizii în favoarea lui Messi&Co. Szymon Marciniak a explicat însă încă o fază controversată, pe care francezii n-au adus-o în discuţie.

Replica lui Szymon Marciniak pentru francezii care l-au criticat. Ce imagine le-a arătat

Szymon Marciniak a fost acuzat de francezi că a acordat prea uşor penalty-ul la Di Maria, dar şi că a validat ultimul gol înscris de Argentina, deşi mai multe persoane de pe banca sud-americanilor intraseră în teren.

Mai mult, jurnaliştii de la publicaţia L'Equipe i-au dat doar nota 2, din 10 şi i-au criticat dur prestaţia.

Szymon Marciniak se apără şi le transmite francezilor că n-au spus nimic despre o altă fază controversată, la un penalty transformat de Mbappe.

Arbitrul polonez susţine că acel gol ar fi putut fi anulat, deoarece nu mai puţin de şapte jucători francezi au intrat în careu în momentul şutului, deşi regulamentul interzice acest lucru:

”Francezii n-au menţionat nimic despre această fotografie, unde puteţi vedea cum sunt şapte jucători francezi pe teren când Mbappe marchează”, a spus Szymon Marciniak, citat de footmercato.net.

Marciniak a explicat şi motivul pentru care n-a anulat golul 3 înscris de Argentina, deşi mai mulţi jucători de pe bancă intraseră pe teren:

”În primul rând, această situaţie ar trebui să afecteze jocul. Şi care a fost impactul băieţilor care s-au ridicat şi au sărit în teren?”, s-a întrebat retoric Marciniak.

În final, centralul polonez susţine că el a fost felicitat inclusiv Mbappe pentru modul în care a condus finala Cupei Mondiale: ”Mai mulţi profesionişti şi fotbalişti ne-au transmis felicitări. Kylian Mbappe a spus că suntem arbitri grozavi”.

Argentina a câştigat Cupa Mondială după ce s-a impus la penalty-uri în faţa Franţei. După 90 de minute, scorul a fost 2-2. După 120 de minute, tabela a arătat 3-3 şi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.

Afla mai multe despre: cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare