Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A sosit la locul potrivit. Antrenor nou, lăudat de jucătorul său: ”E tânăr. Are altă gândire” | EXCLUSIV

A sosit la locul potrivit. Antrenor nou, lăudat de jucătorul său: ”E tânăr. Are altă gândire” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Un antrenor nou în prima divizie din România a fost lăudat de unul dintre jucători, încă de la primele antrenamente şi meciuri de verificare.

Adrian Mihalcea a ajuns la conducerea băncii tehnice a celor de la Chindia Târgovişte. Acesta i-a luat locul lui Emil Săndoi, care a petrecut doi ani la formaţia dâmboviţeană.

Tehncianul de 46 de ani a ajuns repede la inima noilor săi jucători datorită stilului de joc pe care vrea să-l implementeze la Chindia.

A sosit la locul potrivit. Antrenor nou, lăudat de jucătorul său: ”E tânăr. Are altă gândire” | EXCLUSIV

Dacă Săndoi avea o tactică bazată pe jocul defensiv, unde prima rezultatul, la Mihalcea contează şi componenta estetică, deoarece acesta are un stil de joc ofensiv, orientat spre atac.

Acest aspect a putut fi observat şi în amicalul de astăzi, în victoria obţinută de Chindia în faţa Farului, scor 3-2.

Astfel, Mario Dulca, despre care s-a scris că ar putea pleca de la Chindia, l-a lăudat pe noul său antrenor, al cărui filosofie de joc s-a văzut încă de la primele meciuri amicale ale pregătirii de vară.

”E o perioadă de încărcătură. Deja începem să resimţim oboseala, dar mă bucur că antrenamentele sunt mai intense, staff nou, jucători noi şi deja începem să ne simţim mai bine. 

(n.r. de Mihalcea) Îmi place foarte mult. E un antrenor tânăr, cu altă gândire. Am început să pasăm mai mult, fotbal mai frumos. S-a văzut în primul amical cu Mioveni. Sper să fie din ce în ce mai bine şi să arătăm altă faţă în acest campionat. 

(n.r. v-aţi linistit după grijile retrogradării?) Sincer, ne mai trebuia o săptămână de vacanţă după acel baraj, dar a fost de ajuns.

Au fost două meciuri cu încărcătură mentală foarte mare, ne-am speriat foarte rău după primul meci, dar mă bucur că am rămas în Liga 1 şi sper să nu mai trăim ce a fost anul trecut”, a declarat Dulca, pentru Orange Sport.

Înainte de a ajunge la Chindia Târgovişte, Adrian Mihalcea a fost la Unirea Slobozia, formaţie pe care a reuşit să o salveze uluitor de la retrogradare în Liga 3 în 2021, înainte de a duce echipe la un pas de barajul de promovare în prima ligă, în 2022.

Afla mai multe despre: mihalceachindia 

viewscnt
Articole similare