Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absent de marcă pentru Edi Iordănescu. Cel mai în formă internaţional român s-a accidentat şi va lipsi de la merciurile echipei naţionale

Absent de marcă pentru Edi Iordănescu. Cel mai în formă internaţional român s-a accidentat şi va lipsi de la merciurile echipei naţionale

Stranieri

Comentarii

Edi Iordănescu a mai pierdut un jucător important pentru acţiunea echipei naţionale de la sfârşitul acestei luni.

Echipa naţională a României va disputa ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor. Pe 23 septembrie o va întâlni în deplasare pe Finlanda, iar trei zile mai tâziu, 26 septembrie, o va primi pe teren propriu pe Bosnia-Herţegovina.

Dar pentru aceste meciuri Edi Iordănescu nu se va putea baza pe câţiva jucători importanţi.

Pe lângă Ianis Hagi şi Deia Sorescu, şi Valentin Mihăilă a devenit indisponibil. Jucătorul Parmei s-a accidentat în meciul disputat în etapa de campionat din acest weekend.

Parma a pierdut, pe teren propriu, cu Ternana, scor 2-3, în etapa a cincea din Serie B.

Pierdere grea pentru Edi Iordănescu. Cel mai în formă internaţional român s-a accidentat

Dar, pe lângă rezultatul final, partida a fost una ghinionistă pentru Mihăilă şi din alt motiv. Jucătorul român s-a accidentat în minutul 12. Acesta a executat o lovitură liberă, dar imediat după ce a lovit mingea s-a prăbuşit pe gazon.

Fotbalistul a fost consultat de medici pe teren, dar nu a mai putut continua partida, fiind schimbat cu Cristian Ansaldi.

Se pare că ar avea o ruptură musculară, conform Fanatik, şi va rata astfel meciurile echipei naţionale.

Mihăilă era într-o formă de zile mari în acest început de sezon. În primele cinci etape din campionat, internaţionalul român a marcat două goluri şi trei pase decisive, fiind lăudat de presa din Italia.

 

Afla mai multe despre: mihailaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare