Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă cu greutate pentru FCSB: ”Nu este în lot!”. Ce fotbalist a devenit indisponibil şi cât timp va lipsi | EXCLUSIV

Absenţă cu greutate pentru FCSB: ”Nu este în lot!”. Ce fotbalist a devenit indisponibil şi cât timp va lipsi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat ce jucător important de la FCSB va fi indisponibil pentru duelul cu Sepsi, primul pentru vicecampioană după reluarea campionatului. A făcut parte din lotul naţionalei României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, dar s-a întors la club cu o problemă medicală.

FCSB reia campionatul în compania celor de la Sepsi. Prima partidă pe care vicecampioana o va disputa după pauza generată de meciurile echipelor naţionale va fi la Sfântu Gheorghe.

Absenţă cu greutate pentru FCSB: ”Nu este în lot!”. Ce accidentare a suferit jucătorul şi perioada de indisponibilitate | EXCLUSIV

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a oferit ultimele detalii cu privire la situaţia lotului roş-albaştrilor.

Managerul general de la FCSB a anunţat verdictul în cazul accidentării lui Octavian Popescu. Acesta a resimţit dureri la finalul meciului dintre România şi Belarus (2-1).

Mihai Stoica a anunţat că tânărul mijlocaş a suferit o entorsă uşoară, care îl va face îndisponibil pentru partida cu Sepsi.

Dar sunt şanse considerabile ca jucătorul să fie apt pentru duelul cu campioana CFR Cluj, din etapa viitoare.

”Accidentarea de la naţională se poate întâmpla oricui. Nu este în lot pentru meciul acesta. Este acasă, dar sunt şanse foarte mari să fie la următorul. E o entorsă, una uşoară, nu are nimeni vină”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Meciul Sepsi - FCSB va avea loc luni, 3 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a doua din play-off, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Tot în direct la Orange Sport, Mihai Stoica a făcut lămuriri cu privire la situaţia lui Elias Charalambous la FCSB.

În aceste zile, cipriotul a preluat formaţia roş-albastră şi a devenit noul antrenor principal al echipei. 

În vârstă de 42 de ani, Charalambous va colabora cu Mihai Pintilii, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei de la plecarea lui Nicolae Dică.

Mihai Stoica, despre poziţia din teren a lui Octavian Popescu la FCSB

”Tavi are viziune, un pas excepţional. Am marcat goluri din pasele lui. Saltă mingea peste apărarea adversă cum rar vezi. Doar la jucătorii de geniu.

Are un şut foarte bun. Cred că anul trecut este printre primii jucători cu goluri marcate din afara careului. El va vedea cu timpul că acolo este locul lui.

(n.r. dacă are loc ca inter) Noi nu jucăm 4-2-3-1, jucăm 4-3-3. La momentul ăsta, atacanţii noştri laterali sunt sunt Cordea şi Miculescu în partea dreaptă, Coman şi Popescu în partea stânga. Interi titulari sunt Olaru şi Edjouma”, afirma Mihai Stoica, la finalul lunii trecute.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare