You are here:

Absenţă importantă pentru Manchester City! Jucătorul lui Guardiola care va rata finala FA Cup, cât şi ultima etapă din Premier League

Absenţă importantă pentru Manchester City! Jucătorul lui Guardiola care va rata finala FA Cup, cât şi ultima etapă din Premier League

Manchester City

Comentarii

Portarul echipei Manchester City, Ederson, va rata meciul decisiv pentru titlul din Premier League şi finala Cupei Angliei, din cauza unei fracturi de orbită, relatează BBC.

Internaţionalul brazilian în vârstă de 30 de ani a fost supărat de faptul că a trebuit să fie înlocuit după 69 de minute la meciul de marţi, câştigat cu 2-0 în campionat pe terenul lui Tottenham, în urma unei ciocniri cu Cristian Romero, fundaşul argentinian al formaţiei antrenate de Ange Postecoglou.

Stefan Ortega, salvatorul lui Pep la partida cu Tottenham

Stefan Ortega l-a înlocuit pe brazilian după accidentarea sa şi a avut parte de o repriză excelentă. Portarul de rezervă al "cetăţenilor" s-a ridicat la nivelul meciului şi a reuşit să respingă un şut trimis de Heung-Min Son, scăpat într-o poziţie singur cu portarul.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Liderul din Premier League, Manchester City, primeşte vizita celor de la West Ham, într-un meci de totul sau nimic pentru al patrulea titlu consecutiv din Premier League. Cei de la Arsenal joacă pe Emirates împotriva celor de la Everton. În cazul în care "tunarii" nu vor obţine o victorie în meciul cu formaţia din Liverpool, Manchester City va deveni campioană a Angliei, indiferent de rezultatul din meciul cu West Ham.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

City va întâlni formaţia Manchester United în finala Cupei Angliei, pe Wembley, pe data de 25 mai, şi speră să-şi treacă în cont un nou trofeu intern.

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiolaedersonfa cupmanchester unitedpremier leaguearsenal 

viewscnt
Articole similare