Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aceasta ar fi cea mai mare realizare pentru mine”. Care este ”ultimul vis” al lui Andrei Burcă în carieră: ”Am titluri, cupe câştigate, am jucat şi în Champions League”

”Aceasta ar fi cea mai mare realizare pentru mine”. Care este ”ultimul vis” al lui Andrei Burcă în carieră: ”Am titluri, cupe câştigate, am jucat şi în Champions League”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Burcă (29 de ani) s-a confesat în cantonamentul echipei naţionale şi a dezvăluit marele său vis pentru a-şi încununa o carieră de succes. Fundaşul central al campioanei CFR Cluj mai are o dorinţă ”fierbinte” până să se retragă din activitate.

Andrei Burcă este unul dintre cei mai importanţi fundaşi centrali români de la momentul actual.

Jucătorul este legitimat la CFR Cluj, formaţie la care a ajuns în vara anului 2019, fiind cumpărat cu 200.000 de euro de la FC Botoşani. În prezent, cota sa de piaţă, conform transfermarkt, este de patru milioane de euro.

Alături de gruparea din Gruia, Burcă a cucerit mai multe trofee, printre care trei campionate (2020, 2021, 2022), şi a obţinut şi alte performanţe.

Dar consideră că nu va fi pe deplin fericit atunci când va agăţa ghetele în cui dacă nu va juca alături de naţionala României la un turneu final

Fundaşul central se află în momentul de faţă în lotul României pentru meciurile amicale cu Slovenia şi Moldova

”Este ultimul vis pe care îl mai am e să joc cu naţionala României la un turneu final. Este cel mai important tricou pe care îl îmbrac pentru mine. Am titluri, am cupe câştigate, am jucat şi în Champions League, dar aceasta ar fi cea mai mare realizare pentru mine în acest moment.

Să îşi schimbe mentalitatea pentru că aici se face diferenţa între noi şi fotbalul de performanţă. Trebuie să ne schimbăm această gândire, să intrăm încrezători pe teren.

Este total alt nivel, sunt alţi adversari, e mai puternică competiţia, acolo sunt cele mai bune echipe din campionate. Ajută mult echipa naţională. Ar fi benefic pentru echipa naţională să avem mai multe echipe calificate în cupele europene.

Discutăm mereu, la masă cam astea sunt discuţiile pe care le avem. O să fie nebunie play-off-ul acesta, din punctul meu de vedere”, a declarat Andrei Burcă, pentru FRF TV.

Programul naţionalei României în noiembrie:

  • Joi, 17 noiembrie, ora 18:30, Cluj Arena (Cluj-Napoca): România – Slovenia
  • Duminică, 20 noiembrie, ora 20:30, stadion Zimbru (Chişinău): Moldova – România

Andrei Burcă are 13 prezenţe bifate în tricoul echipei naţionale. Ultimul turneu final la care România a luat parte a fost Euro 2016, în Franţa.

Afla mai multe despre: burcacfr clujechipa nationala 

viewscnt
Articole similare